Lahti Basketball on palkannut Waltteri Viittanen seuran uudeksi myyntiedustajaksi. Waltteri tulee töissään keskittymään seuran myynnin kehittämiseen sekä helpottamaan työmäärää seuran toimistolla.

Päätös Waltterin palkkauksesta oli lopulta todella helppo. Waltteri vakuutti taustallaan ja kiinnostuksellaan seuran kehittämiseen ja urheilubisnekseen laajemmassakin mittakaavassa. Hänen ammattitaitonsa myynnissä ja markkinoinnissa täydentää toimistoamme juuri halutulla tavalla. Tämä nälkäinen nuori mies on täysin meidän seuran näköinen palkkaus!

Jami Luhtanen

Waltteri on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut myynnin ammattilainen. Hän on aikaisemmin toiminut asiakasvastaavana sekä myynnin monilla osa-alueilla. Tällä hetkellä Waltteri suorittaa loppuun asevelvollisuuttaan, mutta aloittaa työt jo intin ohessa. Pian herra kuitenkin löytyy seuran toimistolta ihan täysipäiväisesti.

”Erittäin siistiä olla osa Lahti Basketballia ja päästä tekemään töitä lahtelaisen koripallon eteen! Kyseessä on mielestäni yksi koko Suomen parhaista urheiluseurabrändeistä, mikä tietenkin vain helpottaa omaa työnkuvaani. Innolla odotankin, että saadaan kausi käyntiin ja nähdään energinen yleisö sekä joukkue hallilla”

Waltteri Viittanen

Tervetuloa mukaan, Waltteri!