Työhyvinvointi

Työhyvinvointi. Kuten joukkueurheilussa jokaisen yrityksen tärkein voimavara on heidän joukkueensa eli työntekijät. Työyhteisö voi parhaiten, kun jokainen työntekijä voi hyvin. Hyvinvoiva yhteisö luo tehokkaan joukkueen, joka on valmis taistelemaan yhteisen hyvän eteen.

Jokainen joukkue vaatii kuitenkin säännöllistä huoltoa, että se jaksaa painaa töitä. Mikäs sen parempaa kuin tarjota työntekijöille päivä, joka on rakennettu heidän toiveidensa mukaisesti? Lahti Basketball pyrkii tarjoamaan laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja, joista kukin voi rakentaa itselleen täydellisen päivän. Tarjoamme asiakkaille avaimet käteen malleja, joissa ei tarvitse muuta kuin ilmestyä paikalle. Mitä kaikkea on sitten tarjolla?

  • Koripalloa. Tottakai, olemmehan koripallo-organisaatio. Koripallon ympärille on helppo rakentaa päivää, jossa jokainen pääsee liikkumaan haluamallaan tavalla. Eikä tarvitse huolehtia, jos koripallo ei ole ennestään tuttua.
  • Fysiikkavalmentajan vetämä luento / treeni. Hyödynnä Lahti Basketballin fysiikkavalmentajan palveluita ohjatun treenin tai luennon merkeissä.
  • Karting. Pidättekö vauhdista? Ei muuta kuin ajamaan kartingia yhteistyökumppanimme Kart In Clubin tiloihin. Vauhdikkaaseen päivään on helppo yhdistää ruokailua tai luentoa esimerkiksi.
  • Brädi. Tilaa suomiräpin ikoni Kari ”Brädi” Härkönen puhujaksi tai vaikka esiintymään työhyvinvointipäivälle. Brädi taitaa esiintymisen jalon taidon ja saa jokaisen paikalla olijan viihtymään.
  • Ravintola Nosturi. Viihdy tunnelmallisen Vesijärven rannalla Nosturin tiloissa palaveeraten sekä vaikka saunoen. Lahti Basketballin yhteistyökumppani tarjoaa loistavat puitteet erilaisiin tilaisuuksiin.

Jokaista elementtiä on mahdollista yhdistää, sillä ideana on löytää jokaiselle sopiva omanlainen paketti. Hinta määräytyy paketin koon mukaan. Ostamalla työhyvinvointipaketin tuet Lahti Basketballin matkaa takaisin kohti Korisliigaa.

Mikäli mielenkiintosi heräsi, ota yhteyttä myyntipäällikköömme Niklas Honkaseen sopivan kokonaisuuden rakentamiseksi; niklas@lahtibasketball.fi tai 0442542742

Demos

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin