Lahti Basketball sai menneellä viikolla huonoja uutisia, kun joukkueeseen sentteriksi palkattu Logan Dye joutui alaraajaleikkaukseen kotimaassaan Yhdysvalloissa. Leikkaus tarkoittaa sitä, että Lahti Basketball joutui purkamaan Dyen sopimuksen jo ennen kuin hän saapui Lahteen. Dyen oli määrä saapua mastokaupunkiin tänään keskiviikkona.

Todella harmillinen tilanne. Dye oli innoissaan ensimmäisestä kaudesta ammattilaisena ja odotti kovasti Lahteen pääsyä. Hän sopi ominaisuuksiltaan erinomaisesti valmennuksen pelitapaan. Ennen kaikkea toivomme Loganille voimia kuntoutukseen ja toivottavasti tiemme kohtaavat tulevaisuudessa. Uusi sentteri on jo haussa ja ensimmäinen tarjous on lähtenyt Atlantin yli.

Roope Suonio

Lahti Basketball haluaa toivottaa pikaista paranemista Logan Dyelle.

Harjoitusotteluista tiedotetaan pian. Pajulahti turnaus pelataan syyskuun 19.-21.9. Tiistaina Lahti Basketball kohtaa Lapuan Kobrat, keskiviikkona 20.9. mittaa toisistaan ottaa Kobrat ja KTP ja torstaina 21.9. Lahti Basketball kohtaa KTP:n. Otteluun on rajallinen määrä paikkoja katsojille.

Lahti Basketball on viimeiset kaksi viikkoa harjoitellut evakossa. Tässä kohtaa on aika esittää suuri kiitos Pajulahdelle ja Länsiharjun koululle harjoitusolosuhteiden mahdollistamisesta.

Kausikortit ovat myynnissä https://www.lippu.fi/artist/lahti-basketball/

Kuva: Sellekhanks