Lahti Basketball on solminut ensi kautta koskevan sopimuksen, Jaylen Sebreen,25, kanssa. 201- senttinen Sebree saapuu Lahteen Tenneseen Tech yliopistossa, jossa viimeisellä kaudella syntyi kovat tehot 15.4 pistettä, 7.4 levypalloa ja 2.3 syöttöä. Kolmoset upposi kovalla yli 40% tarkkuudella.

Päävalmentaja Tom Cooman oli erittäin tyytyväinen, kun sopimus viimein Sebreen kanssa syntyi.

Within minutes everybody on the staff was convinced Jaylen was the missing piece for the team. His wide range of skills and size will fit our way of playing perfectly. With great work from the office, we managed to get him on board and finalize our import roster. I can’t wait to start with this hungry team and show the basketball we are known for!

Tom Cooman

Lahti Basketballilla on pelaajasopimuksen Jaylen Sebreen, Elias Hardenin, Logan Dyen, Harrison Clearyn, Arttu Saarijärven, Erik Sajantilan, Kalle Koivusen, Jan Homasen, Ville Tolosen ja Eetu Lähdetniemen kanssa.

Jaylen Sebree

Syntynyt: 19.12.1997

Pituus: 201

Paino: 93

Pelipaikka: 4/3

Pelinumero: 2