Lahti Basketball on tehnyt vuoden sopimuksen Logan Dyen,23, kanssa. 206-senttinen Dye siirtyy Lahteen Samfordin yliopistossa, jossa hän vietti viisi vuotta. Viimeisellä kaudella Samfordin yliopiston riveissä Dye tehtaili keskimäärin 13.3 pistettä, 5.1 levypalloa ja 1.2 syöttöä ottelua kohden. Kolmoset upposi liki 40% tarkkuudella.

Dye on liikkuva sisäpelaaja, joka pystyy ratkaisemaan myös kauempaa.

Etsittiin pitkään centteriä, joka pystyy pystyy juoksemaan kenttää, heittämään, syöttämään ja — ennen kaikkea — pelaa kovaa. Kun Logan Dye tarjoutui meille, etenimme hyvinkin nopeasti hänen kanssaan. Uskomme valmennuksen kanssa vahvasti siihen, että Logan sopeutuu nopeasti Korisliigaan ja tuo joukkueelle muihin pelaajiin nähden hyvin erilaista uhkaa, johon vastustajan täytyy reagoida.

Kristian Palotie

Logan Dye

Yliopisto: Samford

Pelinumero: 22

Pituus: 206cm

Paino: 109kg

Pelipaikka: Sentteri

Instagram: @loganaverydye

https://risingstarssportsagency.com/logan-dye

Dye saapuu perheensä kanssa Lahteen elokuun lopussa. Hänet majoittaa Forenom.

Welcome to Lahti, Logan.

Lahti Basketballilla on sopimukset Logan Dyen, Harrison Cleary, Elias Hardenin, Arttu Saarijärven, Erik Sajantila, Kalle Koivusen, Ville Tolosen, Eetu Lähdetniemen ja Jan Homasen kanssa. Joukkuetta valmentaa Tom Cooman apunaan Kristian Palotie sekä Markus Kangasvieri.

Korisliigan otteluohjelma julkaistaan heinäkuun aikana ja pian sen jälkeen myyntiin tulee myös kausikortit.

Kuva: Sellekhanks