Lahti Basketball on tehnyt jatkosopimuksen Jan Homasen,21,kanssa. Laiturin paikalla viihtyvä Espoon Hongan kasvatti saapui Lahteen ennen kautta 2022-23 järjestetyn try-out tapahtuman ansiosta. 193-senttinen pelimies esiintyi menneellä kaudella neljässä Korisliigan ottelussa. Vieraskentällä KTP:tä vastaan Homanen viimeisteli yhdeksän pistettä yhdeksässä minuutissa. Pääasiassa Homanen pelasi Team Pajulahden riveissä Divari B:ssä, jossa syntyi kovat tehot 18.2 pistettä ja 6.8 levypalloa ottelua kohden.

Jan has been a reliable player in Team Pajulahti. He was our leading scorer and showed in the KTP game he does the same in Korisliiga. Everybody on the team needs a skill: Jan makes baskets. I could always count on him making the actions with Ville Tolonen when I was still with Team Pajulahti. Jan is ready for the higher level. He will still make the combination between the two teams.

Tom Cooman

Lahti Basketballilla on sopimukset Jan Homasen, Erik Sajantilan, Kalle Koivusen, Arttu Saarijärven, Eetu Lähdetniemen, Ville Tolosen ja Harrison Clearyn kanssa.

Joukkuetta valmentaa kaksikko Tom Cooman ja Kristian Palotie. Fysiikkavalmentajana jatkaa Markus Kangasvieri.

Kuva: Sellekhanks