Lahti Basketball on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Mirko Laitisen,22, kanssa. Laitinen siirtyy Lahteen Divari A:ssa pelaavan Raiders Basketin riveistä, jossa hän vietti viime kauden. Sitä ennen hänet nähtiin liigaparketeilla, sillä takamiehenä viihtyvä Wartti-Basketin kasvatti pelasi Uudenkaupungin Korihaiden riveissä.

Mirko oli meihin yhteydessä ja oli halukas liittymään joukkoon. Tryout-harjoituksen jälkeen päätös oli helppo. Hän on luontainen korintekijä, mikä on aika olennainen taito tässä pelissä. Hänellä on myös hyvä kroppa takapelipaikoille. Ehkä tärkein tekijä sopimukselle on hänen asenteensa ja halu harjoitella kovaa. Mirko tuo hyvän lisän harjoitusryhmäämme. Ensi kaudella hänen tärkein pelipaikka on divarissa, mutta hyvä harjoittelu voi tuoda näytönpaikkoja myös liigassa.

Pieti Poikola

Mirko Laitisen pelaajasivu: https://www.basket.fi/basket/sarjat/pelaaja/?season_id=121333&player_id=4963257&league_id=2

Mirko Laitinen

Syntynyt:2000

Pituus: 192

Paino: 88

Pelipaikka: takamies

Kasvattajaseura: Wartti-Basket

Aikaisemmat seurat: Porvoon Tarmo, Hyvinkään Ponteva, Uudenkaupungin Korihait ja Raiders Basket

Instagram: mirko_laitinen

Kuva: Sellekhanks