Lahti Basketball on kiinnittänyt riveihinsä viime kaudella Englannissa pelanneen, Trejon Jacobin,24. 196 senttinen Jacob valittiin Englannissa kauden parhaiden ulkomaalaispelaajien viisikkoon. Laituri tehtaili Bristol Flyersin riveissä keskimäärin 15.1 pistettä, 6.8 levypalloa ja 3.8 syöttöä. Yliopistouransa Jacob pelasi Florida Internationalin paidassa.

Katsoin alunperin toista meille tarjottua pelaajaa, mutta mitä pidemmälle pääsin pelissä, sitä enemmän kiinnitti huomiota vastustajan numero #3.

Tsekkasin pelaajan taustan ja ymmärsin tämän pelaajan olevan sitä, mitä halusimme heittävän laiturin pelipaikalle. Viesti agentille varmisti, että Jacob on saatavilla, vaikka Bristol olisikin halunnut jatkaa pelaajan kanssa sopimusta.
Haussa oli monipuolisen pelaaja, joka on hyvä heittäjä, dynaaminen sekä taitava pallollisena ja aktiivinen pallottomana.

Trejon on näitä kaikkia ja lisäksi vahva levypallopelaaja, hyvä koko kentän puolustaja sekä loistava avoimella kentällä. Hän täytti kaikki rekryvaatimukset, jotka tälle paikalle olimme asettaneet.


Vaikka kesä on aikaisessa vaiheessa, on turha jäädä odottamaan vielä täydellisempää pelaajaa. Tarkoituksemme on löytää juuri meille sopivat pelaajat. Uskon Trejonin olevan sellainen. Teimme heti alusta Trejonin agentille selväksi, että tämä on pelaajalle hyvä seuraava steppi uralla ja että todella haluamme hänet Lahteen. Työmme palkittiin ja sopimus syntyi viikon keskustelujen jälkeen.

Päävalmentaja Pieti Poikola

Lahti Basketballilla on pelaajasopimukset Trejon Jacobin, Devon Thomasin, Michael Ertelin, Eemi Luukkosen, Erik Sajantilan, Arttu Saarijärven, Henri Ventoniemen ja Ricky Waxlaxin kanssa.

Lisää sopimusuutisia luvassa tällä viikolla.

Trejon Jacob

Syntynyt: 15.5.1998

Pituus: 196

Painoi: 90

Yliopisto: Florida International

Pelipaikka: Laituri

Instagram: teejay_5

Kuva: Sellekhanks