Lahti Basketball ja päävalmentaja Pieti Poikola ovat sopineet kahden vuoden jatkosta. Poikolan sopimus oli sen allekirjoitus hetkellä, kaksi vuotta sitten, muotoa 2+2 ja nyt voimaan astuu tuo kahden vuoden optio. Poikola on valmentanut lahtelaisia kaksi kautta ja joukkue on molemmilla kausilla pelannut Korisliigan pudotuspeleissä.

Kaksi kautta Lahdessa on ollut hienoa aikaa. Seura on huolehtinut erinomaisesti olosuhteista ja mahdollistanut laadukkaan harjoittelun. On ollut ilo seurata nuorten urheilijoiden kasvua hyvän päivittäisen tekemisen kautta. Olen nauttinut ajastani Lahdessa. Vastaan on tullut paljon haasteita. Se kuuluu urheiluun. Olennaista on se, miten vaikeuksiin reagoi. Varsinkin viime kaudella tein paljon virheitä ja jälkikäteen tekisin monta asiaa toisin. Menneeseen en pysty vaikuttamaan, mutta tehdyistä virheistä voi oppia ja toisaalta pitää vahvistaa sitä, mikä on tehty hyvin. Jotta pääsisimme seuraavalle tasolle, minun on pystyttävä uudistumaan. Se on positiivinen haaste ja lisää poltetta tulevaan. Seuraavat kaksi vuotta matkani jatkuu tähän osoitteeseen. Odotan todella innolla tulevaa meidän hienon ryhmän kanssa.

– Pieti Poikola

Olemme tyytyväisiä Pietin jatkoon. Viime kausi oli vaikea ja kävimme asiat perinpohjaisesti läpi kauden päätyttyä. Nyt katse on tulevassa ja tulemme varmasti olemaan valmiita ensi kaudella.

– Roope Suonio

Pieti Poikola

Syntynyt: 5.12.1977

Valmennusura: Pyrintö (Naiset), Aura Basket, Turun Riento, Forssan Koripojat, Turun NMKY, Tampereen Pyrintö, Tindastoll (Islanti), Kouvot, Lahti Basketball ja Tanskan maajoukkue

Saavutukset: Kolme Suomen mestaruutta ja kolme kertaa vuoden valmentaja