Lahti Basketball palasi voittojen tielle, kun se kaatoi Loimaan Bisonsin tiistaina Korisliigassa. Loppulukemat kirjattiin kotijoukkueen hyväksi 86-70 (46-28).

Jo ottelun alussa oli huomattavissa, että kotijoukkueen peli-ilme oli erittäin positiivinen. Koko joukkue paiski töitä yhteisen hyvän eteen ja etenkin puolustuksessa se tuotti tulosta. Hyökkäys rullasi myös mukavasti, kun palloa maltettiin liikuttaa hienosti. Ensimmäinen jakso kotijoukkueen komennossa 24-12.

Toisella jaksolla Biisonit pääsi paremmin otteluun mukaan, mutta se ei kotijoukkuetta liiemmin hätkähdyttänyt. Chris Clarke, Khalil Iverson ja Arttu Saarijärvi johtivat orkesteria, kun Lahti Basketball otti tukevan johdon puoliaikaan mennessä. Pitkällä tauolla lukemat 46-28.

Tauon jälkeen vierailija Bisons sai hetkellisesti hyvän otteen. Lahtelaisten hieman lepsu hyökkääminen avasi Biisoneille väylän helppoihin nopeisiin hyökkäyksiin. Tämä hetki ei lahtelaisittain onneksi kestänyt kauan ja komento siirtyi taas kotijoukkueelle. 30 minuutin pelin jälkeen tilanne 71-54.

Viimeisellä jaksolla suurin mielenkiinto kohdistui Chris Clarken tilastoriviin. Hän oli nimittäin todella lähellä harvinaista tripla-tuplaa. Lopulta hän vapautti Khalil Iversonin ilmavaan donkkiin ja tripla-tupla oli kasassa. Loppulukemat 86-70.

Ottelun sankari oli Chris Clarke. Hän viimeisteli 16 pistettä, otti kymmenen levypalloa ja antoi kymmenen syöttöä. Antonio Ballard touhusi totutun tehokkaasti ja tehtaili 20 pistettä sekä kymmenen levypalloa. Khalil Iverson viimeisteli ilmavasti 14 pistettä, otti seitsemän levypalloa, viisi riistoa ja kaksi torjuntaa. Ali Ahola ja Arttu Saarijärvi heittivät kahdeksan pistettä mieheen. Ottelun tilastot tästä: https://www.basket.fi/korisliiga/ottelut/ottelu/?game_id=5524853&season_id=121331

Lahtelaisittain iloinen asia oli Henri Ventoniemen paluu. ”Vende” pelasi suunnitellusti vain kuusi minuuttia, mutta seuraavassa pelissä vastuu varmasti kasvaa.

Teimme yhdessä töitä ja pala kerrallaan ollaan puolustuksessa sijoituttu sekä tehdään yhdessä töitä. Ollut paljon haasteita, mutta pitää kestää vastoinkäymisiä ja jatkaa työn tekoa. Voitto tuntui hyvältä.