Lahti Basketball selvitti tiensä tammikuussa pelattavaan Suomen Cupin Final Four turnaukseen kaadettuaan Kouvolan Kouvot lauantaina. Jo toisen kerran tällä viikolla kohdanneet joukkueet esittivät taas huikeaa viihdettä. Tällä kertaa Lahti Basketball vei voiton lukemin 96-92 (51-51).

Lahti Basketball pelasi ottelun ilman Henri Ventoniemeä, Ricky Waxlaxia ja kapteeni Arttu Saarijärveä.

Ensimmäinen jakso oli erittäin tasaisen. Iloinen asia lahtelaisittain oli Ville Karvosen vahva jakso. Karvonen upotti nopeaan tahtiin kahdeksan pistettä. 10 minuutin pelin jälkeen tilanne oli Lahti Basketballin hyväksi 27-23. Lahti Basketballin kannalta iloinen uutinen oli Chris Clarken paluu parketille. Clarke toi heti tukun juonikkuutta lahtelaisten otteisiin.

Toinen jakso jatkui edelleen tasaisena. Molempien joukkueiden hyökkäys oli parempi kuin puolustus. Zack Bryant oli elementissä ja luikerteli jatkuvasti Kouvojen korille. Puoliajalla tilanne oli 51-51.

Toinen puoliaika sujui tasaisissa merkeissä. Lahti Basketball repäisi parhaimmillaan kahdeksan pisteen johdon, mutta Kouvot tuli aina takaisin. Ennen viimeistä jaksoa Lahti Basketball johti 74-71.

Viimeisellä jaksolla Zack Bryant otti Lahti Basketballin reppuselkään. Taitava takamies osui läheltä ja kaukaa. Lopussa Bryant naulasi pelin and one suorituksella. Loppulukemat 96-92.

Zack Bryant oli kentän kuningas ja upotti 38 pistettä hyvällä prosentilla. Antonio Ballard ja Eemi Luukkonen säestivät 11 pisteellä mieheen. Ville Karvonen heitti 10 pistettä. Chris Clarke onnistui paluuottelussa kahdeksan pisteen ja 10 levypallon edestä. Ottelun tilastot tästä: https://www.basket.fi/basket/sarjat/ottelu/?game_id=5619377&season_id=123889&league_id=15