Lahti Basketball pelaa kauden ensimmäinen kotiottelun keskiviikkona Lahti Energia -areenassa, kun vieraaksi saapuu Kobrat Lapualta. Lahti Basketball aloitti kauden tappiolla Salossa ja Kobrat kaatoi kotonaan Katajan. https://www.ruutu.fi/video/3950407

Lapuan peli pyörii takamies Antto Nikkarisen ympärillä. Nikkarinen on vuodesta toiseen sarjan parhaita syöttäjiä. Nikkarisen peliä on ilo seurata. Tällä kaudella Nikkarinen pääsee ruokkimaan Pyrinnöstä tuttua BJ Raymond, joka kahdella Pyrintö kaudella oli sarjan parhaita korintekijöitä. Ensimmäisessä ottelussa Raymond rankaisia Katajaa 21 pisteen edestä. Laituri Christian Lutete nakutti ensimmäisessä ottelussa hyvällä prosentilla 22 pistettä. Andre Wesson ja Stokley Chaffee täydentävät Kobrien tehoviisikon. Penkille Kobrat hankki voimaa Jyväskylästä, kun takamies Henry Boyd ja Chrysostom Chuckwuna saavat mahdollisuuden näyttää taitonsa Korisliigassa JBA vuosien jälkeen. Penkiltä löytyy myös tarkkakätiset Jussi Turja ja Juho Lehtoranta.

Lahti Basketball aloitti sarjan tahmeasti, mutta joukkueen potentiaali on valtava. Lahtelaiset saavat kentälle pelikieltonsa kärsineen Henri Ventoniemen ja myös Ricky Waxlax lähestyy pelikuntoa.

Lapuan Kobrat on löytänyt oman tavan pelata ja rakentaa joukkueen. Nikkarisen ympärille on taas kasattu laadukas ryhmä, jossa on todella monipuolisia skoraajia. He hyökkäävät jatkuvasti ja aktiivisesti korille. Mielenkiintoinen vanha tuttu on BJ Raymond, jonka kokemus ja kolkkikäsi ovat isossa roolissa lapualaisten pelaamisessa. Meillä tavoite on selkeä: yritämme opetella pysymään omassa konseptissa mahdollisimman hyvin”, kommentoi Pieti Poikola huomista ottelua.

Lahti Basketball vs. Kobrat klo18:30 Lahti Energia -areena. Liput ennakkoon tästä: https://www.lippu.fi/event/lahti-basketball-2021-2022-korisliiga-lahti-energia-areena-14092229

Ota koronarokotus pop up -rokotuspisteellä keskiviikkona 6.10. Lahti Basketball–Kobrat -ottelun yhteydessä Lahti Energia -areenalla klo 17.30 alkaen.

Pop up -pisteeltä saat 1. tai 2. rokotuksen, jos ensimmäisestä annoksesta on vähintään 6 viikkoa.

Koronarokotuksen saa ilman ajanvarausta myös walk-in-rokotuspisteiltä  paijat-sote.fi/ajanvaraus-ja-tietoa-koronarokotuksista/

Kuva: Ville Vuorinen