Lahti Basketball aloittaa Korisliigan lauantaina 2.10, kun joukkue matkaa hallitsevan mestarin Salon Vilppaan vieraaksi. Kotiavaus on seuraavan keskiviikkona 6.10. ja vieraaksi saapuu Kobrat Lapualta.

Lahti Basketball kausikortit ovat nyt myynnissä https://www.lippu.fi/artist/lahti-basketball/

Viime kauden kausikortin haltijat saavat Lippu.fi:ltä viestin, jolla he pystyvät uusimaan kausikortin alennettuun hintaan. Alennus on kiitos haastavasta viime kaudesta, jolloin yleisö ei päässyt katsomoon.

Tulevalla kaudella Lahti Energia -areenassa pidetään auki molemmat pääkatsomot. Kausikorteille varattu katsomo on kaupungin puoleinen pääkatsomo, kun taas irtolipuille on varattu hyppyrimäkien puoleinen pääkatsomo. Päädyssä palvelee Lahti Basketball ravintola ja uusi palvelu, josta lisää myöhemmin.

VIP-paketeista lisätietoja antaa Roope Suonio. 041-5451702 tai roope@lahtibasketball.fi