Lahti Basketball on solminut kahden vuoden sopimuksen Robert Bärlundin,23, kanssa. Bärlund palaa Lahteen kahden Augustan yliopistossa vietetyn vuoden jälkeen. Toisen polven pelimies esiintyi edellisen kerran Lahti Basketballin riveissä kaudella 2017-18 ja onnistui silloin Divari A:ssa 7.1 pisteen ja 3.6 levypallon edestä.

”Tutustuin Robertiin jo edellisenä kesänä, kun hän harjoitteli muutaman viikon ajan meidän kanssamme. Silloin hänen hyvä asenne harjoitteluun ja halu kehittyä teki vaikutuksen. Tänä kesänä hän on jatkanut siitä, mihin viime kesänä jäi, vaikkakin kesä on hänen osaltaan ollut hieman rikkonainen. Huomioiden tämä ja miehen todella haastava yliopistotaival olemme päättäneet, että Roba aloittaa meidän divarijoukkueessa. Nyt hän tarvitsee paljon peliminuutteja, onnistumisia ja hyvää itseluottamusta. On hieno tilanne, että meillä on tarjota mahdollisuus siihen. Ehjien pelien ja hyvän harjoittelun myötä Roballa on mahdollista murtautua Korisliigan eliittiin. On todella mieluisaa saada tällainen kotimainen iso pelaaja meidän rosteriin. Eikä yhtään haittaa, että hän on lahtelaistaustainen ja siten entuudestaan tuttu monille faneillemme”, kommentoi päävalmentaja Pieti Poikola.

Lahti Basketballilla on pelaajasopimukset Robert Bärlundin, Roi Bymanin, Ali Aholan, Erik Sajantilan, Ville Karvosen, Henri Ventoniemen, Arttu Saarijärven, Ricky Waxlaxin, Eemi Luukkosen, Brandon Peelin, Admon Gilderin ja Chris Clarken kanssa.

Joukkuetta valmentaa kaksikko Pieti Poikola ja Tom Cooman.

Lahti Basketball kausikortit tulevat myyntiin huomenna maanantaina www.lippu.fi. Ohjeet kausikortin uusimiseen tulevat Lippu.fi:ltä. Viime kaudella kausikortin omistaneet saavat tämän kauden kortin erikoishintaan.

Harjoitusotteluiden ohjelma julkaistaan tulevalla viikolla.

Robert Bärlund

Pituus: 206

Paino: 100

Pelipaikka: Sentteri

Kasvattajaseura: Namika Lahti juniorit

Yliopisto: Augusta University