Korisliigakausi 2021-2022 alkaa lokakuun alussa. Sarjaohjelma on muutamaa vahvistusta vaille valmis ja se julkaistaan muutaman viikon kuluttua. Joukkueita korisliigassa tulee olemaan kaksitoista, kun Ura Basket poistuu liigakartalta ja Loimaan Bisons palaa korisliigaan. Sarjasysteemi on sama kuin viime kaudella oli suunnitteilla ennen kuin korona sotki pelikuviot. Runkosarjan ensimmäisessä osassa pelataan kaikkia joukkueita vastaan kaksi kertaa, jonka jälkeen joukkueet jaetaan ylempään ja alempaan jatkosarjaan. Molemmissa jatkosarjoissa pelataan kaksinkertainen sarja, mikä tarkoittaa että pelimääräksi kaudella tulee 32 ottelua sekä päälle mahdolliset pudotuspelit. Lahti Basketballin tavoite on olla ylemmässä jatkosarjassa ja taistella jokaisesta voitosta pudotuspeleissä.

Viime kaudella jouduimme pelaamaan harmittavan suuren osan peleistä ilman teitä, mahtava kotiyleisö. Tulevan kauden osalta tilanne vaikuttaa olevan parempi ja siksi uskallamme pian laittaa myös kausikortit myyntiin. Kausikorttien hinnat tullaan pitämään samana kuin viime kaudella. Viime vuonna kausikortin omistaneet pystyvät lunastamaan uuden kausikortin puoleen hintaan. Tunsimme teidän fanien kannustuksen myös niissä peleissä, kun yleisöä ei paikalla saanut olla, ja haluamme kiittää saamastamme tuesta läpi haastavien hetkien. Toivottavasti suunta on nyt parempaan.

Kausikortit tulevan myyntiin elokuun alussa lippu.fi kautta. Ohjeet kausareiden uusimiseen tulee myös sähköpostilla niille, kenellä kausikortti on ollut myös viime kaudella. Tulevalla kaudella aiomme avata Lahti Energia -areenasta molemmat pääkatsomot viime kauden tapaan, jotta turvaväleistä pystytään pitämään kiinni ja jokaisella on silti hyvä näkyvyys kentälle. 

Lisää infoa seuraa siis elokuun alussa kun kausikortit saadaan virallisesti myyntiin. 

Nyt on hyvä hetki ladata akkuja auringossa, niin jaksaa sitten kannustaa Lahti Energia -areenan katsomossa läpi pimeän talven. 

#LahtiBasketballNeverStops