Lahti Basketball haki mukavan vierasvoiton keskiviikkona Uudestakaupungista, kun se kaatoi Korihait lukemin 109-75 (61-37).

Ensimmäinen jakso oli lahtelaisittain vielä tunnustelua. Puolustuksessa paine pystyttiin pitämään palloa läpi Korihaiden hyökkäysten ja avasi kentän nopeille hyökkäyksille. Korihait tuli tasoihin 16-16 tilanteessa, mutta sen jälkeen Lahti Basketball nykäisi 10-0 repäisyn ja lähti lyhyelle tauolle 29-20 johdossa. Ensimmäisen jakson lahtelaiset onnistujat oli Ali Ahola ja Brandon Myer.

Toinen jakso oli sitten Pieti Poikolan ryhmän täydellistä näytöstä. Wayne McCulloughin johdolla mellastanut vierailija vei jakson lukemin 32-17. McCullough teki ensimmäisellä puoliajalla 16 pistettä reilun 8 minuutin peliajalla. Lahti Basketball tulokas, Erik Sajantila viimeisteli ensimmäiset Korisliiga pisteet toisella jaksolla ja esiintyi edukseen kuuden minuutin peliajalla.

Puoliaikatulos 61-37.

Toinen puoliaika jatkui lahtelaisten komennossa. Pieti Poikola kierrätti laajaa rotaatiota ja Alex Campbell kirjautti suurimmat minuutit 22.

Lopputulos 109-75.

Lahti Basketballin Gigantti Lahti MVP oli, Wayne McCullough, joka viimeisteli 16 minuutissa 21 pistettä. Ville Karvonen nakutti 19 ja Brandon Peel 13. Alex Campbell ylsi 12 pisteeseen, kun taas Ali Ahola ja Brandon Myer heittivät 9 pistettä mieheen. Ottelun tilastot tästä: https://www.basket.fi/basket/sarjat/ottelu/?game_id=5255963&season_id=119175&league_id=4

Lahti Basketballin riveissä ensimmäistä kertaa esiintynyt, Erik Sajantila pelasi 14 minuuttia ja onnistui avaamaan pistesaldon Korisliigassa. Sajantilan tilastorivi koristui myös neljällä levypallolla ja yhdellä syötöllä.

Lahti Basketball pelaa seuraavan kerran lauantaina, kun joukkue matkustaa Inter Kuljetuksen kyydillä Bc Nokian vieraaksi.