Lahti Basketball aloittaa Korisliigan keskiviikkona 14.10. klo 18:30 kotiottelulla Salon Vilpasta vastaan. Poikkeusolojen aikana ottelutapahtumaan saa ottaa 913 katsojaa. Pääsisäänkäynnistä oikealla sijaitsevista ovista sisään menevät kausikorttilaiset ja vasemmalla sijaitsevista ennakkolippulaiset ja paikan päältä lipun ostaneet. LAHTI BASKETBALL OTTELUISSA KÄY VAIN KORTTIMAKSU. KÄTEISTÄ EI OTETA VASTAAN LAINKAAN.

Lahti Basketball kehottaa ostamaan liput ennakkoon. Osta lippusi tästä https://www.lippu.fi/event/lahti-basketball-2020-2021-korisliiga-lahti-energia-areena-13131198/

Kausikortin pääset ostamaan tästä https://www.lippu.fi/artist/lahti-basketball/lahti-basketball-kausikortit-2020-2021-2767170/

Poikkeusolojen vallitessa areenalla avataan molemmat pääkatsomot. Toinen, kaupungin puolella sijaitseva katsomo, on varattu kokonaan kausikorttilaisille ja toinen hyppyrimäkien puolella oleva katsomo, ennakkolippulaisille ja paikan päältä lipun ostaneille. Kausikorttilaisten WC-tilat ovat tutussa paikassa pääovista katsottuna oikealla, kun taas lipun ostaneiden WC-tilat sijaitsevat ravintola Kodin vieressä hallin toisessa päädyssä. Kaksi katsomoa ei täten kohtaa missään vaiheessa ottelun aikana. Päätykatsomo ei ole käytössä, vaan siellä sijaitsee kioski ja fanikauppa. Kioski ja fanikauppa palvelevat molempia katsomoja.

Lindströmin tarjoamia käsidesiautomaatteja on sisäänkäyntien kohdalla, kuten myös katsomoon mentäessä.

Areenalle saavuttaessa muista seuraavat asiat:

  1. SAAVU PAIKALLE VAIN TERVEENÄ
  2. KÄYTÄ MASKIA
  3. PIDÄ TURVAVÄLI
  4. HUOLEHDI KÄSIHYGIENIASTA
  5. YSKI JA AIVASTA HIHAAN
  6. ANNA PELAAJILLE TYÖRAUHA

Lahti Basketball tarjoaa kaikille katsojille kertakäyttömaskit ja myynnissä on myös Lahti Basketball kangasmaskeja.

Pelin päätyttyä poistutaan katsomo kerrallaan ja kunnioitetaan turvavälejä. Maltetaan antaa kaikille tilaa poistua hallista rauhassa.

Lahti Basketball toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi Lahti Energia -areenalle. Tehdään yhdessä hienoa tapahtuma.

Video: Kitom

Lisätietoja:

Roope Suonio

041-5451702