Lahti Basketball on sorvannut jatkosopimuksen Roi Bymanin,22, kanssa. Byman aloittaa täten jo kuudennen kauden mustavalkoisissa. Bymanin sopimus on kaksivuotinen. Menneellä ”koronakaudella” Byman pelasi 11 ottelua Korisliigassa pienessä roolissa.

”Roi on sellainen lahtelainen pelaaja, joiden myötä identiteettimme rakentuu. Hän on erinomainen puolustaja ja pystyy hyökkäyksessä pelaamaan useilla pelipaikoilla. Se sopii meidän hyökkäykseen, jossa monipuoliset pelaajat pääsevät oikeuksiin. Meidän on tärkeää onnistua rakentamaan sellainen ympäristö, jossa nuoret pelaajat uskaltavat pelata rohkeasti eivätkä pelkää myöskään erehtyä. Roin parhaat pelit ovat vielä edessä päin ja nähtäväksi jää, kuinka korkealle tasolle mies vielä kiipeää. Roin kehitykselle 1B-divisioonan pelit muodostavat tärkeän alustan”, kommentoi päävalmentaja Pieti Poikola.

Lahti Basketballilla on sopimukset Alex Campbellin, Brandon Peelin, Wayne McCulloughin, Vesa Mäkäläisen, Ville Karvosen, Henri Ventoniemen, Arttu Saarijärven, Roi Bymanin ja Ali Aholan kanssa. Joukkueen päävalmentajana toimii Pieti Poikola.

Osta kausikorttisi tästä https://www.lippu.fi/artist/lahti-basketball/lahti-basketball-kausikortit-2020-2021-2767170/

Kuva: Sellekshanks