Kouvolan Kouvot järjesti todellisen heitto-klinikan keskiviikkona Lahti Energia -areenassa. Kouvot upotti 17 kolmosta 55% tarkkuudella ja vei pisteet Kymenlaaksoon lukemiin 100-73 (55-42).

Jo ensimmäinen jakso näytti suunnan keskiviikon kamppailussa. Kouvot upotti todella vaikeita kaukoheittoja todella vaikeista tilanteista. Lahti Basketball ei saanut puolustuksessa mitään otetta vastustajaan. Toinen akilleen kantapää oli levypallot. Kouvojen Kevin Johnson Jr. mylläsi korien läheisyydessä ja tuntui kaapivan kaikki levypallot. Puoliaikaan mennessä Kouvot oli jo tehnyt 55 pistettä, kun Lahti Basketball sai kasaan 42.

Kolmas neljännes oli sitten lahtelaisittain todella ottelun kehnoin. Kouvot jatkoi heittomyllyään ja korisukka kului kymmenessä minuutissa 32 pisteen edestä, kun Lahti Basketball upotti 17. Ottelu oli ohi.

Viimeinen jakso oli sitten pelailua, jossa jokainen yritti kaunistella tilastoja.

Lopputulos Kouvojen hyväksi 100-73.

Lahti Basketball Bar Loosister MVP oli Logan McLane, joka viimeisteli 16 pistettä ja otti 5 levypalloa. Devante Wallace heitti 15 pistettä ja Courtney Stockard 13. https://www.basket.fi/basket/sarjat/ottelu/?game_id=4677033&season_id=110531&league_id=4

Kaverilla upposi heitto, mutta meillä myös 14 menetystä ja vastustajalla 17 hyökkäyslevypalloa. Kouvot heitti kovia heittoja sisään, joka lamaannutti meidät eikä saatu peliä rullaamaan missään vaiheessa. Nyt analysoidaan tappio ja lauantaina pelit jatkuu Joensuussa. Pitää olla hemmetin paljon parempi jatkossa ”, kommentoi pettynyt päävalmentaja Petri Velling

Tuli turpaan eli onnittelut Kouvoille. Me oltiin valmiina pelaamaan ensimmäiset 2-minuuttia ja Kouvot taas koko pelin. Mentiin ”paniikkitilaan” kun Kouvojen heitot upposi hyvin. Kaveri heitti 55% kolmoset mikä on kova suoritus heiltä. Meiltä puuttui tahto levypallopeliin ja vastustaja vei ne itselleen. Hyvän ja huonon päivän ero on vielä liian suuri. Jokaisella pelaajalla peiliin katsomisen paikka ”, kommentoi kapteeni Mäkäläinen

Kaikki näyttää todella hyvältä kun heittää kolmoset 55%. Puolustuksellisesti ihan hyvä suoritus kun vastustaja pidettiin 73 pisteessä ”, kommentoi Kouvojen käskyttäjä Tuomas Oja

Lahti Basketball pelaa seuraavan kerran lauantaina Katajan vieraana Joensuussa. Ottelu alkaa klo17:00.