Lahti Basketball jatkaa pudotuspelipaikan metsästystä keskiviikkona Lahti Energia -areenassa, kun vieraaksi saapuu rakas paikallisvastustaja Kouvolan Kouvot.

Kouvot on sarjassa sijalla kahdeksan kaksi pistettä Lahti Basketballia edellä. Panokset keskiviikon ottelussa ovat kovat.

Kouvot on myös kokenut muutoksia sitten viimeisen tapaamisen. Joukkue palkkasi sentteriksi viime kaudella Pyrinnössä kovilla tehoilla pelanneen Kevin Johnsonin. Johnson on pelannut kolme ottelua ja murjonut tehot 10.7 pistettä ja 11.7 levypalloa. Tähtitakamies Silas Melsonin loukkaantumista Kouvot hankki paikkaamaan Avery Woodson, joka on onnistunut yli 17 pisteen keskiarvolla viidessä ottelussa.

Joukkueen ykköspyssy on edelleen Derrick Barden. Todella urheilullinen laituri uurastaa yli 36 minuuttia ottelua kohden, nakuttaa 18 pistettä ja ottaa 8 levypalloa. Barden osuu kaaren takaa yli 40% tarkkuudella. Lahtelaisille todella tuttu David Gonzalvez alkaa heräilemään kevään lähestyessä. Takamies on viimeistellyt 12.1 pistettä ottelua kohden.

Kouvojen peliä pyörittää Severi Kaukiainen. Kotkan kasvatti on onnistunut 8.2 pisteen ja 4.1 syötön edestä.

Ajoittain ollaan pystytty pelaamaan melko mallikkaasti, mutta parantaa pitää. Vastassa Kouvot. Haetaan hyvää ja ehjää peliä. Lähdetään haastamaan ”, kommentoi Lahti Basketballin päävalmentaja Petri Velling

Tärkeä peli edessä Lahdessa. Meidän tulee jälleen ottaa seuraava askel oman puolustuspelimme kanssa jotta pystymme hakemaan pisteet Lahdesta ”, kommentoi Kouvojen käskijä Tuomas Oja.

Lahti Basketball vs. Kouvot

5.2.2020 Klo18:30 Lahti Energia -areena

Otteluisäntä kuntokeskus K&M

Liput ennakkoon Lippu.fi

Kuva: Sellekhanks