Lahti Basketball saa lauantaina vieraita Kaarinasta, kun Ura Basket eGameStars saapuu Lahteen. Ura Basket eGameStars on voittanut viisi ottelua ja hävinnyt 11 ottelua. Joukkueiden edellinen kohtaaminen lokakuussa päättyi Uran voittoon lukemin 102-98.

Ura Basket ilmoitti perjantaina, että joukkueen paras pistemies Stephaun Branch siirtyy Belgiaan Antwerpenin joukkueeseen. Branch viimeisteli keskimäärin 21,1 pistettä ottelua kohden.

Uran tehot ovat tähän mennessä levänneet Dustin Thomasin 15,2 pistettä/10,3 levypalloa, Marius Van Andringan 13,1 pistettä ja Trey Niemen 11,1 pistettä harteilla. Viime viikolla joukkueen riveihin liittyi uusi vahvistus Darious Moten, joka on ennättänyt pelata yhden ottelu kahdeksan pisteen tehoilla.

”Kahdella uudella amerikkalaisella vahvistunut Ura Basket vastassa. Lähdetään haastamaan heitä”, kommentoi lyhyesti päävalmentaja Petri Velling

”Tärkeä peli. Molemmilla joukkueilla varmasti tottumista uusiin pelaajiin. Toivottavasti olemme joukkueena taas hiukan paremmin yhteenhitsaantuneita ja saamme Lahden tehokasta hyökkystä hidastettua”, kommentoi Ura Basket eGameStar päävalmentaja Kristian Palotie

Lahti Basketball koki myös muutoksen, kun Jerry Evans Jr:n sopimus purettiin yhteisymmärryksessä. Evans Jr suuntasi Suomesta Israeliin. 206-senttinen Logan McLane saapui Lahteen maanantaina ja pelasi jo keskiviikon cup-ottelussa Helsingissä.

Lahti Basketball vs. Ura Basket eGameStars

Lahti Energia -areena klo17:00

Liput ennakkoon Lippu.fi

Kuva: Sellekhanks