Severi Kaukiaisen haamuheitto sekunti ennen varsinaisen peliajan loppua vei Kouvot jatkoajalle. Silas Melsonin todella vaikea kolmonen vei Kouvot pisteen johtoon kolme sekuntia ennen jatkoajan loppua. Jerry Evans Jr:n kolmonen summerin soidessa kävi jo puoliksi korirenkaan sisäpuolella, mutta päätti lopulta pompata ulos. Kouvot vei sarjapisteet jatkoajan jälkeen lukemin 84-83 (27-36).

Ensimmäinen puoliaika oli lahtelaisittain mainio. Puolustus toimi moitteettomasti, ja vaikka hyökkäys yski, vierasjoukkue oli koko ajan niskan päällä. Devante Wallace toi penkiltä ratkaisuvoimaa ja Vesa Mäkäläinen operoi tehokkaasti korin läheisyydessä. Kouvot ei tahtonut osua millään kaaren takaa, joka edes auttoi Lahti Basketballin karkumatkaa. Puoliajalle vierasjohdossa 36-27.

Kolmas jakso oli sitten katastrofaalinen Petri Vellingin suojateille. Kouvot aloitti jakson 12-0 nykäisyllä ja sama tahti jatkui koko jakson. Puoliaikajohto vaihtui 51-43 tappioksi. Kouvot vei kolmannen jakson 24-7.

Viimeiselle jaksolle saapui sisuuntunut Lahti Basketball. Devante Wallacen johdolla joukkue kiri eron kiinni ja meni jo ohi. Lopussa joukkueet menivät kori korista. Muutama sekunti ennen loppua Devante Wallace ei lahtelaiset johtoon tilanteessa, jossa tuomari kolmikko jätti viheltämättä päivän selvän virheen. Aikalisän jälkeen Severi Kaukiainen upotti kulmasta haamuheiton, joka vei pelin jatkoajalle.

Jatkoalla joukkueet eivät tahtoneet saada eroa toisiinsa. Jerry Evans Jr upotti lopussa kolmosen ja häntä vielä rikottiin kaupan päälle. Evans upotti vaparin ja vei Lahti Basketballin 2 pisteen johtoon. Seuraavassa hyökkäyksessä Silas Melson upotti todella vaikean kolmosen Vesa Mäkäläisen yli. Kouvot johtoon pisteellä. Jerry Evansin viimeinen yritys tuli jollain ilmeellä ulos ja Kouvot voittoon 84-83.

Lahti Basketballin ykkönen oli Devante Wallace, joka upotti 33 pistettä (9 kolmosta). Jerry Evans Jr naulasi 15 pistettä ja Vesa Mäkäläinen 10. https://www.basket.fi/basket/sarjat/ottelu/?game_id=4676933&season_id=110531&league_id=4

Lahti Basketball pelaa seuraavan kerran lauantaina Uudenkaupungissa.