Lahti Basketball nappasi toisen peräkkäisen voiton tiistaina, kun se kävi ryöstöretkellä Lapualla. Kotijoukkue Kobrat kaatui lukemin lukemin 83-78 (42-42). Voiton perusteena oli saumaton joukkuepeli ja Harrison Clearyn huippuvire.

Lahti Basketball aloitti ottelun yskähdellen, mun Kobrat karkasivat muutamassa minuutissa 10-0 johtoon. Vierasjoukkue ei tästä lannistunut, vaan tuli otteluun ryminällä mukaan. Ei liene yllätys, että tahtipuikkoa heilutti Harrison Cleary. Kobrien kuningas oli Taz Sherman, joka naulasi toinen toistaan tylympiä heittoja. Jay Henderson napautti ensimmäiset pisteet Lahti Basketballin paidassa. Ensimmäinen jakso kotijoukkueelle lukemin 27-24.

Toinen neljännes nosti molempien joukkueiden puolustuksen tasoa. Kobrat pelasi erittäin fyysisesti, johon Lahti Basketball vastasi miehekkäästi. Iskuja ja kontaktia riitti puolin jos toisin. Puoliajalla tasatilanteessa 42-42.

Kolmas kymppi oli puolustuksen juhlaa. Pisteiden tuottaminen oli molemmille vaikeaa ja joukkueet tuottivat yhteensä vain 25 pistettä. Vaikka Lahti Basketball ei pystynyt tuottamaan pisteitä, oli hyökkäys jälleen mukavan sulavaa. Puolustus oli myös, jälleen kerran, erinomaista. Kobrat johti 57-52 ennen viimeistä jaksoa.

Neljäs jakso oli lahtelaisten näytöstä. Hienosti pelannut vierasjoukkue takoi 31 pistettä ja vain lapun pienet hölmöilyt veivät mahdollisuuden suurempaan voittoon. Loppulukemat Lahti Basketballin hyväksi 83-78.

Lahti Basketballin parhaana palkittiin jälleen vakuuttavan ottelun pelannut Harrison Cleary. Takamies tehtaili 29 pistettä, otti seitsemän levypalloa ja antoi seitsemän syöttöä. James Padgett taisteli 13 pistettä ja otti kymmenen levypalloa. Erik Sajantila ja Jay Henderson nakuttivat yhdeksen pistettä mieheen. Kalle Koivunen heitti kaikki kahdeksan pistettään ensimmäisellä puoliajalla. Arttu Saarijärvi osui seitsemän pisteen edestä.

Tiukka peli. Ei nyt oikein kaunista ollut. Joukkue on hitsaantunut yhteen. Sillä ollaan saatu ja saatiin voitto.

Kristian Palotie

Vähän loukkaantumiset haittasi valmistautumista. Silti tultiin hyvin peliin. Ekalla puoliskolla annettiin liikaa hyökkäys levypalloja. Viimeisellä jaksolla hyökkäys sakkasi loppu taistelua lukuunottamatta.