Lahti Basketball on solminut 1+1 mallisen sopimuksen päävalmentaja Kristian Palotien kanssa. Palotie aloitti tämän vielä kesken olevan kauden Lahti Basketballin apuvalmentajana, oli hetken sivussa henkilökohtaisten syiden vuoksi, palasi apuvalmentajaksi ja lopulta oli joukkueen päävalmentaja viimeiset kymmenen ottelua.

Palotie on valmentanut divari A:ssa ennenkin ja silloin hän nosti Ura Basketin Korisliigaan. Palotie saa avukseen Jesse Lehtosen,20, joka ottaa haltuunsa myös kehitysjoukkue Team Pajulahden. Lehtonen saapui Lahti Basketball junioreiden organisaatioon täksi kaudeksi ja vakuutti osaamisellaan.

Olen todella iloinen, että Kristian jatkaa meidän päävalmentajana. Hänen intohimo koripalloa kohtaan hakee vertaistaan ja taktisesti hänen osaaminen on vakuuttava. Tämä on tärkeä askel, kun rakennamme tulevaisuutta kohti paluuta Korisliigaan

Roope Suonio

Vaikka viime kausi harmittaa edelleen suunnattomasti, niin sitä tunnetta on käytettävä uutta ponnistusta varten. Olen todella kiitollinen, että ansaitsin seuran luottamuksen ja lopulta päätös jatkaa LaBassa oli helppo. Pyrkimyksenä on rakentaa budjetti ja sitä kautta joukkue, jolla taistellaan välittömästä noususta takaisin Korisliigaan, minne Lahti myös kuuluu. Se on iso haaste, mutta myös sellainen, johon haluan lähteä mukaan.

Kristian Palotie

Kuva: Sellek