Lahti Basketball on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen laiturin paikalla viihtyvän, Jay Hendersonin,28, kanssa. 198-senttinen Henderson on viimeeksi edustanut NBA:n kehitysliigassa Oklahoma City Bluen riveissä. Koripallo-oppinsa hän on hankkinut maineikkaasta Louisvillen yliopistosta. Henderson tulee täydentämään joukkuetta loppukaudeksi. Tavoite on tuoda lisää kilpailua harjoituksiin sekä turvaa loukkaantumisten varalle.

Pelaamme loppukauden isoista asioista ja sen takia haluamme tehdä kaiken sen eteen, että Lahdessa pelataan Korisliigaa myös ensi kaudella. Jay tuo harjoituksiin kilpailua ja antaa turvaa loukkaantumisten varalle.

Roope Suonio

Tämä lisäys tekee meistä selvästi muokkautumiskykyisemmän, joka on erityisen tärkeää kauden viimeistä 11 peliä varten. Jay tuo heittovoimaa, puolustuskykyä ja hiukan pelinrakennustaitoa. Samalla tämä tuo lisää turvaa sairastumisten/loukkaantumisten varalle.

Kristian Palotie

Jay adds in many different ways to the team. He will add competitiveness in practice, he adds security in case of injuries and should add to the Lahti identity we’ve been missing in the games. I’m happy to welcome him to the team and have an extra member that whats to turn it around in the remaining games.

Tom Cooman

Jay Henderson

Syntynyt: 8.4.1995

Pituus: 198

Paino: 92

Palipaikka: Laituri

Yliopisto: Louisville

Ammattilaisura: Sioux Sky Force, Oklahoma City Blue

Instagram: @therealjayhenderson

Welcome to Lahti, Jay!