Korisliigassa toisena oleva Bc Nokia oli liian vahva isäntä Lahti Basketballille tiistaina pelatussa Korisliigan ottelussa. Nokia vei sarjapisteet vakuuttavan esityksen jälkeen 98-82 (49-37).

Lahti Basketball joutui otteluun ilman sentteri James Padgettia ja Kalle Koivusta. Koivunen kärsii flunsasta ja Padgett alaraajavammasta.

Ottelun alussa näytti siltä, että Lahti Basketball pystyy haastamaan Korisliigassa toisena olevan Nokian. Se ajatus mureni nopeasti, koska vierailijoiden kaukoheittopeli ontui pahemman kerran ja Nokia rankaisi armotta. Lahti Basketball heitti ensimmäisellä jaksolla kaikki seitsemän kolmosta ohi. Käytännössä ottelu oli ohi jo ensimmäisen kympin jälkeen, jonka Nokia vei lukemin 27-13.

Toisella jaksolla Lahti Basketball pääsi peliin paremmin mukaan ja vei jakson lukemin 24-22. Kaukoheitot upposi paremmin ja Harrison Cleary sekä Christian Terrell heiluttivat tahtipuikkoa hyökkäyksessä. Kohtalaisen hyvästä jaksosta huolimatta Nokia johti puoliajalla 49-37.

Toinen puoliaika alkoi surkeasti, kuten liian usein tällä kaudella. Nokia onnistui kolmessa ensimmäisessä hyökkäyksessä lahtelaisten puolustuksen ollessa liian lepsua. On ihmeellistä, että puoliajan jälkeiset minuutit ovat pelistä toiseen lahtelaisten ongelma. Joukkue ei ole valmis pelaamaan ja se maksaa melkoisen paljon pisteistä lähes jokaisessa ottelussa. Nokia takoi jaksolla 27 pistettä, kun Lahti Basketball sai kasaan 21. Ero kasvoi entisestään ja tilanne 30 minuutin jälkeen oli 76-58.

Viimeisessä kympissä oli pelailun maku. Harrison Cleary taisteli loppuun asti ja upotti kovia heittoja. Numerot pysyivät siedettävinä ja lopputulos kirjattiin 98-82.

Lahti Basketballin parhaaksi valittiin hyvällä prosentilla 32 pistettä upottanut Harrison Cleary. Antwan Walker heitti 20 pistettä ja Christian Terrell jatkoi hyviä otteitaan viimeistellen 18 pistettä. Erik Sajantila osui kymmenen pisteen edestä.