Lahti Basketball jäi tylysti jalkoihin Pyrinnön vieraana sunnuntaina pelatussa ottelussa. Kotijoukkue latoi taululle tylyt voittolukemat 112-83 (51-43).

Kuten liian usein tällä kaudella, Lahti Basketball aloitti ottelun heikosti. Pyrintö pelasi odotetun aggressiivisesti ja vierasjoukkue oli ihmeissään. Ero venähti hetkessä kymmeneen, kunnes Lahti Basketball heräsi otteluun. Harrison Clearyn ja Kalle Koivusen johdolla lahtelaiset taisteli itsensä peliin mukaan.

Ensimmäinen kymppi 26-24.

Toisella kympillä ottelu jatkui aggressiivisena ja Pyrintö vei ottelua. Lahti Basketball roikkui mukana Walkerin, Clearyn, Padgettin ja Koivusen hyvillä otteilla. Pyrinnön aggressiivinen puolustus aiheutti lahtelaisille useita menetyksiä ja levypallot olivat myös Pyrinnön heiniä. Tämä soppa tuotti puoliaikalukemat 51-43.

Puoliajan jälkeen ottelu ratkesi lopullisesti. Pyrinnön kolmas jakso oli hurja ja kotijoukkue takoi taululle 35 pistettä, kun Lahti Basketball sai kasaan 20. Pyrintö vei ja Lahti Basketball vikisi. Pyrintö heitti todella hyvin ja Lahti Basketball auttoi heikolla puolustukselta sekä lukuisilla menetyksillä. Joukkueiden kovuudessa oli hurja ero, eikä vierasjoukkue pystynyt siihen pelaamaan tarpeeksi aggressiivisesti. Tilanne kolmen jakson jälkeen 86-63.

Viimeinen jakso oli enemmän tai vähemmän pelailua, jota Pyrintö vei mielin määrin. Loppulukemat 112-83.

Vaisun vierasjoukkueen parhaana palkittiin 11 pistettä heittänyt Kalle Koivunen. Harrison Cleary viimeisteli 23 pistettä, mutta menetti pallon peräti kahdeksan kertaa. Antwan Walker heitti 13 pistettä ja James Padgett 12.