Lahti Basketballin mollivoittoinen taival Korisliigassa jatkui, kun joukkue kärsi tappion Kobrien vieraana torstaina pelatussa ottelussa. Kobrat vei sarjapisteet lukemin 102-87 (50-45).

Ottelua alkoi tutulla kaavalla. Lahti Basketball oli hyvin pelissä mukana, mutta puolustaminen oli edelleen todella vaikeaa. Kobrat sen sijaan sekoitti vierailijoiden hyökkäystä aloittamalla ottelun paikkapuolustuksella. Harrison Cleary ja Arttu Saarijärvi olivat lahtelaisten näkyvimmät hahmot ensimmäisellä jaksolla, jonka Kobrat vei lukemin 25-23.

Toinen jakso noudatti samaa kaavaa. Hyökkäys ei ollut ongelma, mutta puolustus oli. Kobrat sai helppoja koreja ja yksi vastaan yksi puolustuksessa oli suuria ongelmia. Hyökkäyksessä James Padgett, Saarijärvi, Cleary ja Sajantila tekivät valtaosan lahtelaisten pisteistä.

Puoliajalle kotijohdossa 50-45.

Puoliajan jälkeen Lahti Basketball oli täysin unessa. Se sortui helppoihin menetyksiin ja Kobrat rankaisi niistä armotta. Hetkessä ero venähti kymmeneen ja vaikka vierailijat pääsivät vielä peliin mukaan, kylvettiin tässä siemen tulevalle tappiolle. Kobrat johti ennen viimeistä jaksoa 76-66.

Viimeinen jakso ei tuonut muutosta tulokseen. Kotijoukkue Kobrat vei ottelua ja Lahti Basketball rimpuili mukana. Ikävä fakta on se, että Lahti Basketball ei johtanut ottelua kertaakaan. Kobrat teki 102 pistettä, vaikka joukkueen keskiarvo kaudella on alle 80. Kobrat heitti kahden pisteen heitot 69%:n tarkkuudella.

Lopputulos 102-87.

Lahti Basketballin parhaana palkittiin 28 pistettä heittänyt Harrison Cleary. James Padgett tehtaili 20 pistettä. Erik Sajantila sekä Arttu Saarijärvi heittivät 13 pistettä mieheen.

Ei toivottu tällaista tulosta tänään. Meidän täytyy tehdä töitä enemmän.

Tom Cooman

Meillä on tällä hetkellä vaikeaa tekeminen kentällä. Pitää tehdä töitä että saadaan pelistä paremmin kiinni.

Harrison Cleary

Ihan hyvä matsi meiltä. Alussa vaihdettiin vähän peli systeemiä. Sen jälkeen peli lähti rullaamaan ja tehtiin puolustuksessa hyvää työtä. Ekalla puoliskalla tuli vähän liikaa menetyksiä.