Juuri ennen kauden alkua henkilökohtaisten syiden vuoksi Lahti Basketball valmennuksesta sivuun jäänyt Kristian Palotie palaa lahtelaisten apuvalmentajaksi. Sopimus on mallia 1+1. Palotien on Coomanin apuna jo tänään Bisons ottelussa.

On mahtavaa saada Kristian takaisin Tomin avuksi. Kristian osoitti suurta ammattitaitoa, kun Lahti Basketball valmistautui kauteen. Jotkut asiat ovat koripalloa tärkeämpiä, kuten perhe ja oli selvää, että Kristian jää syksyllä pois joukkueen toiminnasta. Perheellä on nyt kaikki kunnossa ja aika paluulle oli kypsä. Olemme iloisia, kun Kristian palaa vaihtopenkillä auttamaan joukkuetta uuteen nousuun

Roope Suonio

Koko seuralle, mutta erityisesti Tomille ja Roopelle, iso kiitos, että yhteinen tahtotila säilyi sille, että palaisin tällä kaudella. Mahtavaa olla takaisin! Tavoite on auttaa Tomia parhaani mukaan, jotta saadaan joukkueesta loppukaudella kaikki irti. Syksy on ollut pitkä, mutta uskon tuovani lisäenergiaa, jonka toivottavasti pystyn välittämään kaikille. Nyt ei muuta kun hommiin!

Kristian Palotie

Palotien paluuta on mahdollistamassa https://wiitta.fi, joka on Palotien kummiyritys.

Kuva: Sellekhanks