Perjantaina pelatussa Korisliigan kamppailussa oli kovat panokset. Lahti Basketball ja Bisons olivat samoissa pisteissä sarjan jumboina. Lahti Basketball joutui jälleen kerran pettymään ja valitettavasti tappion syy oli jälleen sama: heikko puolustus.

Tämän illan jälkeen paikkaa pitää yksin Lahti Basketball, kun Bisons haki vieraspisteet lukemin 101-88 (48-42).

Ottelu oli tasainen, kuten ensimmäinen jakso antoi odottaa. Ensimmäisellä jaksolla kotijoukkueen turmioksi koitui kaukoheitot, joista kahdeksasta yrityksestä vain yksi meni koriin. Puolustus toimi paremmin kuin edellisissä otteluissa ja tilanne ensimmäisen jakson jälkeen oli tasan 19-19.

Toisella jaksolla esiin nousivat samat ongelmat kuin koko kauden. Puolustus oli heikkoa ja se johti ongelmiin myös hyökkäyksessä. Tosin 23 pistettä yhteen jaksoon ei ole kovin huono suoritus, mutta Bisons vastasi 29:llä pisteellä ja lähti puoliajalle 48-42 johdossa.

Toisella puoliajalla Lahti Basketball pääsi parhaimmillaan neljän pisteen päähän, mutta ei lähemmäksi. Sama kaava toistui jatkuvasti. Hyökkäyksen onnistumista seurasi Bisonsin helppo kori toiseen päähän. Ottelun lopussa piste-ero repesi, kun kotijoukkue yritti heittää vaikeista paikoista kaukoheittoja ja Bisons nautiskeli helppoja koreja.

Ottelun ratkaisu oli Lahti Basketball huono puolustus, levypallot (44-26) ja kotijoukkueen heikko kaukoheittopeli (7/23).

Lopputulos 101-88.

Lahti Basketballin parhaana palkittiin 21 pistettä tehnyt James Padgett. Erik. Sajantila heitti 22 pistettä ja Harrison Cleary 19.