Helsinki Seagulls jatkoi lähes tahratonta saldoaan, kun se kaatoi Lahti Basketballin selvin lukemin 105-74 (54-31). Ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä, vaikka Lahti Basketball pääsi parhaimmillaan viiden pisteen päähän karmean alun jälkeen.

Lahti Basketball lähti otteluun ilman Harrison Clearyä ja Ville Karvosta.

Ensimmäinen jakso alkoi lahtelaisittain hurjalla tavalla, kun Seagulls repäisi 17-2 johdon heti alkuun. Lahti Basketball toipui tylystä alusta ja ensimmäinen jakso kamppailtiin tasaisesti 26-19 lukemissa.

Toisella jaksolla joukkueiden tasoero alkoi näkyä ja vei sen lukemin 28-12. Lahtelaisten hyökkäys ei toiminut, kun Seagulls rallatteli iloisella pelillä tukevaan johtoon. Lahtelaisista vain Kalle Koivunen ja James Padgett pystyivät pistämään kampoihin lokkilaumalle. Puoliajalle siirryttiin 54-31.

Toinen puoliaika oli numeroiden valossa tasainen, mutta siinä oli vahva pelailun maku.

Lopputulos 105-74.

Lahti Basketballin parhaana palkittiin 14 pistettä heittänyt Kalle Koivunen. James Padgett heitti 17 pistettä ja kovassa puristuksessa ollut Erik Sajantila 15.

Emme olleet tänään riittävän hyviä yksinkertaisesti. Meiltä puuttui tänään pelintekijämme ja tärkeä yli 30minuutin pelaaja. Se vaikutti paljon meidän peliimme ja emme vain pärjänneet. Me tarvitsemme nyt aikaa yhdessä koko joukkueen kanssa, jotta voimme saada peliämme kasaan ja kamppailla paikastamme tässä sarjassa.

Tom Cooman

Eihän tässä kovin hyvät fiilikset voi olla, kun vastustaja tekee yli 100pinnaa. Meillä kävi paljon merkkausvirheitä, joita ei saisi käydä näin hyvää joukkuetta vastaan. Vaikka oma peli kulki tänään, niin pettynyt fiilis.

Kalle Koivunen

Tämä taisi olla meille jo neljäs peli kun vastustajalta puuttuu pelintekijä ja se saa meidän pelimme näyttämään aika helpolta ajoittain. Olen erittäin tyytyväinen kumminkin meidän työmoraalimme ja työmäärään, jota teemme kaikista lähtökohdista huolimatta jokaisessa ottelussa.