Lahti Basketball jatkaa voitoitta Korisliigassa, kun Korihait haki pisteet Lahdessa lauantaina pelatussa Korisliigan kamppailussa. Lopputulos 104-87 ei jättänyt jossiteltavaa.

Lahti Basketball aloitti ottelun lupaavasti, vaikka samat kolmesta ensimmäisestä ottelusta tutut ongelmat olivat läsnä. Puolustus, levypallot ja senttien puute vaivaavat kipeästi lahtelaisia. Harrison Cleary näytti pirteältä heti ottelun alussa. Ensimmäinen jakso taisteltiin tasan 18-18.

Toisella jaksolla Korihait alkoi näyttämään miksi he ovat aloittaneet sarjan vakuuttavasti. Korihait on tasapainoinen ryhmä, joka pystyy hyökkäämään niin kaukaa kuin läheltä. Hailauma vei toisen jakson kymmenellä pisteellä ja samankokoinen oli myös heidän puoliaikajohto.

Kolmannella jaksolla Lahti Basketball pääsi hetkellisesti otteluun mukaan menettääkseen otteen jälleen kerran. Korihait heitti tarkasti ja dominoi korien alustoja tylysti. Ennen viimeistä jaksoa ero oli venähtänyt jo 20:n pisteeseen.

Viimeinen kymppi oli pelailu, jossa pelaajat keskittyivät koristamaan omia tilastoja, eikä kotijoukkue missään vaiheessa päässyt uhkaamaan Korihaiden kauden kolmatta voittoa.

Loppulukemat 104-87.

Pelattiin ihan hyvää koripalloa ehkä 25 minuuttia pelistä. Ja sitten en oikein tiedä. Ehkä jotkut pelaajat unohtivat sovitut asiat ja sen että peli kestää 40 minuuttia. Sitten vastustaja teki 50 pistettä 15 minuuttiin ja se on liikaa.

Tom Cooman

Tiedettiin, että Korihait on iso joukkue. Meidän piti tehdä heidän korinaluspeli vaikeaksi. Piti estää kakkossyötöt ja olla syöttölinjoilla. Ajoittain ainakin ekalla puoliajalla onnistuttiinkin siinä. Mutta sitten toisella puoliajalla oltiin flegmaattisia ja laiskoja. Ei katkottu syöttölinjoja. Vastustaja sai helppoja passeja ja siinä ero venähti. Vastustaja teko 15 minuuttiin ehkä 45 pinnaa ja se on liian paljon.

Eetu Lähdetniemi

Korihait teki 3-sekunnin alueelta peräti 60 pistettä, kun Lahti Basketballin vastaava luku oli 32.

Hyvä voitto. Hyvä comeback edellisen pelin tappion jälkeen. Pelin aikana mentiin vähän ylös ja alas, mutta peli ei kuitenkaan ollut meiltä huono. Puolustettiin hetkittäin hyvin, mutta tulimme kopista ehkä vähän liian rennolla asenteella ja päästettiin vastustaja mukaan peliin. Mutta tärkeintä on että hoidettiin homma. Isot pelaajamme pelasivat hyvin tässäkin pelissä. Liikutamme palloa hyvin ja kaikki pelaavat joukkueelle. Jalen Jackson oli tänään erittäin agressiivinen ja pelasi hyvän pelin.

Darko Mihajlovic

Kotijoukkueen parhaana palkittiin 23 pistettä heittänyt Bobby Planutis. Planutis pääsi vireeseen valitettavan myöhään. Harrison Cleary ja Erik Sajantila heittivät 19 pistettä mieheen. Ottelun tilastot tästä: https://www.basket.fi/korisliiga/ottelut/ottelu/?game_id=5840163&season_id=126629