Lahti Basketball jäi vaille mahdollisuuksia keskiviikon Korisliigan ottelussa Kauhajoella. Karhu Basket jatkoi tappiotonta kotisaldoa, kun se kaatoi Lahti Basketballin 85-68 (50-27).

Ottelu alkoi lahtelaisittain lupaavasti. Heitto ei pudonnut, mutta puolustus piti ottelun tasaisena. Karhu Basket oli odotetun vahva, mutta Lahti Basketball pysyi hyvin pelissä mukana kentälle palanneen Devon Thomasin johdolla. Ensimmäinen jakso päättyi 19-14.

Toinen jakso muutti sitten koko ottelun kuvan. Karhu aloitti jakson 14-0 nykäisyllä, josta Lahti Basketball ei toipunut. Lahti Basketball hyökkäys tyrehtyi täysin, eikä puolustuksessa vastustajaan saatu mitään otetta. Puoliajalle siirryttiin Karhun johtaessa 50-27.

Toisella puoliajalla Karhun intensiteetti laski hieman ja Lahti Basketball pääsi otteluun paremmin mukaan. Devon Thomas aiheutti ajoillaan Karhulle paljon vaikeuksia, mutta muuten onnistumiset olivat vähissä. Lahti Basketball voitti kolmannen ja neljännen jakson, mutta todellista kiriä joukkue ei aikaan saanut. Lopputulos 85-68.

Lahti Basketballin parhaana palkittiin 21 pistettä heittänyt, Devon Thomas. Michael Ertel onnistui 13 pisteen edestä ja Eemi Luukkonen yhdeksän voimin.