Lahti Basketball jäi kauaksi parhaastaan keskiviikkona Pyrinnön vieraana. Kotijoukkue vei peliä miten tahtoi ja loppulukemat olivat valitettavan tylyt 107-70 (54-33). Lahti Basketball johtanut ottelua kertaakaan.

Ottelu alkoi Pyrinnön komennossa ja näytti myös kamppailun käsikirjoituksen. Pyrintö vei Lahti Basketball rimpuili mukana. Vierailijoiden hyökkäys takelteli ja puolustuksessa ei tahdottu saada otetta Pyrinnön pelaajiin. Tilanne ensimmäisen kympin jälkeen 25-13.

Toisella jaksolla Pyrinnön hyökkäys jatkui iloisena ja kun heitto lipsahti ohi, niin hyökkäyslevypallo löysi tiensä tamperelaisten hyppysiin. Valitettavasti Lahti Basketball ei saanut mitään otetta Pyrinnön pelaajiin. Puoliaikatulos 54-33.

Puoliajan jälkeen nähtiin vierailijoiden paras jakso. Valitettavasti se kesti vain muutaman minuutin, jonka jälkeen jatkui Pyrinnön näytös. Tätä tarinaa on turha kaunistella, Lahti Basketball jäi pahasti Pyrinnön jalkoihin. Lopputulos 107-70.

Lahti Basketballin paras pistemies oli 17 pistettä heittänyt, Michael Ertel. Karl Gamble onnistui 16 pisteen edestä ja Steven Haney 11pisteen voimin. Ottelun tilastot tästä: https://www.basket.fi/korisliiga/ottelut/ottelu/?game_id=5727353&season_id=125119

Meiltä hyvin onnistunut peli. Lähdimme pelaamaan kovaa ja dominoimme täysin levypallopelaamista. Lainaan Coach Woodenia : play hard, play smart , play together. Sen ympärille rakennamme tätä.

Miikka Sopanen

Pyrintö oli tänään erinomaisen hyvä ja me olimme todella huonoja. Pyrintö sai meidät näyttämään huonolta ja tänään ei ollut mitään jakoa.