Lahti Basketball taisteli urhollisesti, mutta vierailija Helsinki Seagulls vei pisteet lukemin 85-60 (35-28).

Seagulls aloitti ottelun ryminällä ja tilanne oli hetkessä 8-0. Tämän jälkeen kotijoukkue pääsi paremmin peliin mukaan ja alkoi kamppailla tasaisesti kuusi voittoa peräkkäin saalistaneen Helsinki Seagullsin kanssa. Ensimmäisen jakson jälkeen tilanne oli Seagullsin hyväksi 20-16.

Toisella jaksolla molempien puolustus toimi todella hyvin ja yhdistettynä yskähtelevään heittopeliin tuotti vähä korisen jakson. Puoliajalle Seagullsin johtaessa lukemin 35-28.

Kolmannen jakson viimeiset viisi minuuttia käänsi ottelun. Seagullsin kokemus alkoi näkyä ja kotijoukkue väsyä. Lahti Basketball kivitti kaukoheitot 5/34. Jakso Seagullsille 25-12 ja tilanne 30 minuutin pelin jälkeen 60-40.

Viimeisellä jaksolla kotijoukkue ei saanut kiriä aikaan ja loppulukemat kirjattiin seitsemännen voittonsa peräkkäin napanneelle Seagullsille 85-60.

Kotijoukkueen parhaana pelaajana palkittiin 13 pistettä heittänyt Arttu Saarijärvi. Ricky Waxlax osui 12 pisteen edestä ja Eemi Luukkonen sai kasaan 9. Ottelun tilastot tästä: https://www.basket.fi/korisliiga/ottelut/ottelu/?game_id=5511559&season_id=121331

Kaksijakoinen fiilis. Pojat osoitti taas että pystyvät kamppailemaan ja 25min olimme mukana pelissä. Väsy pääsi iskemään ja kivitettiin heittoja. Seagullsin puolustus on paras mitä on vastaan tällä kaudella tullut. Kunnioitetaan tulosta ja tänään hävittiin 25p”, tuumi Pieti Poikola.

Puolustuspään tekeminen erittäin solidia ja sitä kautta voitto. Toisella puoliajalla osuttiin paremmin ja se sytytti joukkueen. Meidän tarkoitus on aina vielä antaa se extrasyöttö parempaan paikkaan ja joka mies toteutti sitä tänäänkin”, virkkoi voittajien päävalmentaja Jussi Laakso. ¨

Nihkeä alku, mutta tultiin siitä vielä mukaan peliin. Lopulta iski väsymys ja taistelutahto katosi. Tämä ei olisi varsinkaan kotipelissä sallittua. Lopetettiin kuitenkin positiivisella nuotilla. Onneksi saadaan lisää miehiä mukaan lauantain peliin”, lausui kapteeni Arttu Saarijärvi.