Lahti Basketball on solminut vuoden jatkosopimuksen Brandon Peelin,26, kanssa. Peel oli viime kaudella yksi Lahti Basketballin tasaisimmista suorittajista ja puhkesi kukkaan pudotuspeleissä. Runkosarjassa Peel nakutti keskimäärin 10.3 pistettä, otti 8.2 levypalloa ja antoi 2.7 syöttöä. Pudotuspeleissä Peel intoutui mahtavaan vireeseen ja neljässä ottelussa tulevaa mestaria vastaan lukemat olivat 17.0 pistettä, 8.5 levypalloa ja 2.8 syöttöä.

Peel täräytti myös yhden kauden komeimmista donkeista, kun alle jäi finaalien MVP Jeremiah Wood. Katso suoritus tästä: https://www.ruutu.fi/video/3811842

Tässä Peel päättää maukkaan hyökkäyksen: https://www.ruutu.fi/video/3713558

Peel jakaa namupassin Eemi Luukkoselle: https://www.ruutu.fi/video/3718839

Peel tylyttää Kobrien Loveridgen: https://www.ruutu.fi/video/3783155

”Olen todella iloinen, että Brandon halusi jatkaa meillä. Jatkosopimuksen tarjoaminen oli helppo päätös. Brandon osoittautui viime kaudella juuri sellaiseksi vahvistukseksi kuin viestit Lontoosta kertoivat. Hän teki päivittäin todella paljon töitä joukkueen ja oman kehityksensä eteen. Kun hänen pelinsä takkuili, vastauksena oli harjoitella vielä paremmin. Nämä ovat ominaisuuksia, jotka ovat meidän ohjelmassa todella arvokkaita. Pelillisesti Brandon sopii myös loistavasti konseptiimme. Hän on hyvä kaukoheittäjä, loistava kentän juoksija, monipuolinen korintekijä ja hyvä syöttäjä. Hän on myös erinomainen palloton pelaaja. Hänen ominaisuutensa täydentävät hienosti meidän kotimaista runkoa. Brandon pystyy auttamaan joukkuetta monella eri tavalla. Puolustuksessa Brandon pärjää jalalla ulkona ja ulottuvuudellaan sisällä. Hän pystyy vaihtamaan pallollisia ja pallottomia screenejä sekä lukee hyvin yleisesti peliä. Siis kaikkiaan kyseessä on joukkuepelaaja, joka sopii erinomaisesti konseptiimme. Ensi kaudella uskon hänen tuovan entistä enemmän iloa joukkueellemme ja faneille”, iloitsi päävalmentaja, Pieti Poikola.

Lahti Basketballilla on sopimukset Brandon Peelin, Ville Karvosen, Arttu Saarijärven, Henri Ventoniemen, Ricky Waxlaxin, Eemi Luukkosen, Erik Sajantilan ja Roi Bymanin kanssa. Joukkuetta valmentaa kaksikko Pieti Poikola & Tom Cooman.

Lisää sopimusuutisia on luvassa pian.

Brandon Peel

Pituus:201

Paino:100

Ikä: 26

Pelipaikka: laituri/sentteri

Yliopisto: Central Connecticut

Seurat: London Lions, Lahti Basketball

Piste-ennätys Korisliigassa: 21

Instagram: _bpeel

Kuva: Sellekhanks