Lahti Basketball ja Alex Campbell ovat yhteisymmärryksessä purkaneet takamiehen pelaajasopimuksen. Campbell palaa Kanadaan perhesyiden vuoksi.

Vesa Mäkäläisen kanssa Lahti Basketballin kapteenina toiminut Campbell ehti pelata lahtelaisten riveissä 15 ottelua. Takamies tehtaili keskimäärin 16.3 pistettä, 4.9 levypalloa ja 3.5 syöttöä ottelua kohden. Campbell pelasi keskimäärin joukkueen suurimmat minuutit. Kanadalainen uurasti kentällä 30 minuuttia per kamppailu.

”Ymmärrän hyvin Alexin valintaa. Elämässä ajoitukset eivät aina mene kuin Strömsössä. Nyt hän ei pystynyt olemaan täysin läsnä koripalloelämässä Lahdessa, kun toisenlainen elämä odottaa syntyään toisella puolella maapalloa. Hän tiedosti sen itsekin ja myös turhautui ajoittain omaan tekemiseensä, mikä vaikutti entisestään pelaamiseen. Valitettavasti lahtelaiset fanit eivät päässeet todistamaan Alex Campbellia parhaimmillaan. Toivottavasti hänellä on edessä onnellista perhe-elämää ja hyviä vuosia koripalloparketilla”, kommentoi päävalmentaja, Pieti Poikola.

Lahti Basketball on aloittanut Campbellin korvaajan etsimisen ja uusi pelaaja pyritään löytämään mahdollisimman nopeasti.

Thank you, LEX! All the best for the future.

Kuva: Sellekhanks