Omat kasvatit Petrus Stock ja Pyry Kaunola ovat solmineet vuoden jatkosopimukset Lahti Basketballin kanssa.

Päävalmentaja Kristian Palotie iloitsee tuoreita jatkoja:

Sekä Pyry että Petrus ovat osoittaneet ansaitsevansa mahdollisuuden taistella minuuteista edutusjoukkueessa. Pyryllä on ehdottomasti vaadittava urheilullisuus pelata pitkä ura Korisliigassa, mutta sen tavoitteen saavuttamiseksi on kovan työnteon jatkuttava. Pyryn tiedostaa hyvin kehityskohteet ja niitä lähdetään tällä kaudella tosissaan työstämään. Petruksen asenne on erinomainen ja häneltä löytyy ominaisuuksia, jotka usein esiintyvät vasta kokeneemmilla pelaajilla, kuten esimerkiksi välitiloissa pelaaminen sekä kommunikaatio. Harjoituksissa Petrus ei anna tuumaakaan periksi. Sellaisella asenteella voi edetä tässä lajissa pitkälle.

Kristian Palotie

Petrus sekä Pyry jatkavat kotikaupungissaan hyvin mielin:

On hienoa olla ensikaudella osa joukkuetta, jolla on selkeä tavoite nousta heti takaisin Korisliigaan. Odotan tulevalta kaudelta hyviä ja menestyksekkäitä pelejä sekä uusia hienoja kokemuksia ja mahdollisuuksia. Olen itse valmis pistämään kaiken likoon, mitä minulta pyydetään ja autan joukkuetta kaikin mahdollisin keinoin. Ensikauden joukkue vaikuttaa todella hyvältä ja lupaavalta. Odotan, että pääsen oppimaan kokeneemmilta pelaajilta paljon.!

Petrus Stock

Hieno fiilis jatkaa tutuissa maisemissa. Ensi kaudelta odotan itseltä paljon onnistumisia ja joukkueelta paljon voittoja. LaBa sydämmellä ja LaBa paita päällä on aina yhtä siistiä pelaa.

Pyry Kaunola