Lahti Basketball on solminut 1+1 -vuotisen sopimuksen 23-vuotiaan Lue Williamsin kanssa. 196-senttistä Williamsia voi pelaajatyyppinä luonnehtia ”moderniksi moniosaajaksi” ja hän kykenee pelaamaan pelipaikkoja 2-4. Viime kaudella Tarleton Staten yliopistossa syntyivät tehot 12,9 pistettä, 4,4 levypalloa, 1,3 syöttöä ja 1,3 riistoa per peli.

Tervetuloa Lahteen – Welcome to Lahti, Lue!

Päävalmentaja Kristian Palotie on mielissään uudesta tulokkaasta:

Halusin joukkueelle laiturin, jolla on halukkuutta ja korkeaa keskittymiskykyä puolustuspäässä sekä on tottunut pelamaan kollektiivista ja liikkeeseen perustuvaa palloa hyökkäyspäässä. Kiva puoli Luessa on myös se, että hän pystyy heittämään ja pelaamaan poustissa. Hienoa allekirjottaa hänen kanssaan myös 1+1 sopimus. Uskon, että Luella on mahdollisuus kehittyä meillä paljon ensimmäisen vuoden aikana.

Kristian Palotie

Ammattilaisuransa Lahdessa aloittava Williams ei malta odottaa pääsevänsä Lahteen:

I am an aggressive player who knows how to attack the positional mismatch on both sides of the ball. I will bring a player who loves the game and loves to win no matter what! I will bring a player who can score at all three levels (inside, mid range, & three); I also bring an intense level of defense. Off the court, I am player who is just laid back, cool and collected, and who loves being around his teammates and just enjoying life in the moment!

⁠I am major excited to have joined Lahti basketball! I have heard nothing but good and positive reviews about the team and club which is important to me since this will be my first year outside of my own country and first season of my professional career! I’m looking forward to the start of my dream that I’ve had since being a kid with Lahti Basketball!

Lue Williams

Lue Williams

Pituus: 196 cm

Paino: 89 kg

Tutustu pelaajaan Instagramissa: @llluewilliams