Lahti Basketball vahvistaa rivejään Avery Sullivanilla. Sopimus on mallia 1 + 1. Saksan Pro B-sarjan viime kauden mestari sekä sarjan parhaaksi laituriksi valittu Sullivan tuo Lahteen kokoa ja ennen kaikkea monipuolisuutta. Welcome to Lahti, Avery!

Päävalmentaja Kristian Palotie on erittäin mielissään joukkueen ensimmäisestä ulkomaalaisvahvistuksesta:

Tavoitteena oli löytää iso mies, joka pystyy tarvittaessa pelaamaan nelosta, rankaisee mismatchejä sisällä, pystyy syöttämään ja on monipuolinen puolustaja. Se, että sellainen pelaaja tarjoutui, joka osaa myös käsitellä palloa, syöttää näin hyvin ja heittämään oli jopa yllättävää. Ihan hirveästi ei tarvinnut muita pelaajia enää katsoa. Koin, että tähän mahdollisuuteen oli tartuttava välittömästi. Uskon, että meillä on sen tason iso pelaaja, joka olisi kelvannu monelle Korisliiga -joukkueellekkin. Se, että saimme tehtyä kahden vuoden sopimuksen ja Averyllä on mahdollisuus kehittyä meidän ympäristössä on myös merkittävä asia.

Kristian Palotie

Sullivan saapuu Suomeen ja Lahteen odottavaisin tunnelmin:

The fans should know that I am a modern day skilled big that can play on the inside as well as on the perimeter. I will bring a toughness to the team in the rebounding aspect of the game. Also while being a leader on the defensive end with communication. Off the court I am pretty laid back and truly enjoy experiencing new things.

I am very excited about joining Lahti and cannot wait to get there. After speaking with Coach Palotie and talking about the potential he sees in my game to grow was how I knew this would be the right move in my career.

Avery Sullivan

Avery Sullivan

Pituus: 203 cm

Paino: 99 kg

Tutustu pelaajaan Instagramissa: @avspiffy

Highlight video: https://youtu.be/8POru6mBt1g?si=4Nyr6WFQQCAbfX2R