Moi! Lahtelaista!

Lahti Basketball on kiinnittänyt pesunkestävän lahtelaiskolmikon, ensi kauden kattavilla sopimuksilla. Joukkue on tehnyt mieluisat jatkosopimukset Arttu Saarijärven ja Ville Karvosen kanssa. Lisäksi lahtelaisille tuttu Esko Salonen tekee paluun kilpakorikseen ja pääsee viimein kantamaan Lahti Basketball -sotisopaa. Salonen on lahtelaisen juniorimyllyn laadukasta 96-ikäluokkaa ja on viimeksi pelannut Loimaan Bisonsissa kaudella 2019-2020.

Päävalmentaja Kristian Palotie: ”Runko alkaa pikkuhiljaa kasaantua ja halusin, että joukkueessa on ensi kaudella riittävä määrä lahtelaisuutta. Artun jatko oli kauden tavotteita varten elinehto. Villeltä toivotaan rikkonaisen kauden jälkeen ehjää kautta ja isoa panosta joukkueen menestyksen eteen.Esko vuorostaan palaa muutaman vuoden tauon jälkeen kilpakoriksen pariin. Kunhan ruoste saadaan hiottua pois, niin Esko pystyy varmasti myös avittamaan meitä.Haluamme kasata joukkueen, jossa on riittävästi kokemusta, taitoa ja peliälyä, jonka kautta meidän pitäisi pystyä saavuttamaan kilpailuetua muihin verrattuna.”

Arttu Saarijärvi: ”Uusi haaste edessä. Nostaa Lahti takasin Liigaan. Toki yksin siihen ei kukaan pysty, mutta meillä on aika hemmetin hyvä nippu rakenteilla. Tämä nippu kun hitsautuu yhteen kesän ja syksyn aikana, niin 2025 -kevät tulee olemaan aika kiva.”

Ville Karvonen: ”Hienoa jatkaa Labassa. Kun kävi ilmi, että Lahti on kiinnostunut tekemään uuden sopimuksen kanssani, ja että pystyn yhdistämään koripallon päivätyöni kanssa, päätös oli helppo ja sopimus syntyi nopeasti. Viime vuosi oli totuttelemista oman työni ja koripallon yhdistämisessä, kausi oli rikkonainen ja pieniltä loukkaantumisiltakaan ei säästytty. Tätä kokemusta viisaampana, tuleva kausi tulee olemaan helpompi ja vuoden harjoittelu ja pelaaminen takaa, että olen varmasti paremmassa fyysisessä ja ”pelillisessä” kunnossa. Odotan voitokasta kautta ja tavoite on selvä, eli nousu Liigaan.”

Esko Salonen: ”Todella komiaa tehdä comeback pelikentille Lahteen! Pieni tauko tosipeleistä on tullut, mutta ei anneta sen hidastaa menoa. Laitetaan kesätreeneissä kutosta silmään ja mennään kimpassa koko kausi päätyyn asti!”