Lahti Basketball on tehnyt jatkosopimuksen Eetu Lähdetniemen, 24, kanssa. Sopimus on muotoa 1+1. Viimeiset kaudet Lahti Basketballissa pelannut isokokoinen sentteri tulee olemaan tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. 

Päävalmentaja Kristian Palotie oli mielissään tuoreesta jatkosopimuksesta:

Todella hienoa, että Eetu jatkaa meillä! Eetu löi itsensä tosissaan viime kaudella läpi ja kehitys on ollut todella hyvää. Näemme Eetussa pelaajan, joka ei ole ainoastaan kriittinen nousutavotteissa, mutta myös sitten toivottavasti jatkossa Korisliigassa. Meidän kannalta ehdotonta on tarjota Eetulle sellainen ympäristö ja sellaista huomiota, että hän pääsee kehittymään entisestään.

Kristian Palotie

Lähdetniemi jatkaa tutuissa maisemissa erittäin mielellään:

”On mahtavaa jatkaa LaBassa vielä ainakin seuraava vuosi ja tarkoituksena olisi nousta takaisin liigaan. Meillä on todella hyvä joukkue kasautumassa ja enää vaadittaisiin faneja pitämään ääntä mökkiin, nähdään siis hallilla!”

Eetu Lähdetniemi

Eetu Lähdetniemi

Ikä: 24

Pituus: 207

Paino: 100

Kasvattajaseura: Tapiolan Honka

Pelipaikka: Sentteri