Lahti Basketball vahvistaa organisaatiotaan palkkaamalla myyntipäälliköksi, Niklas Honkasen, 26. Honkasella on vahva kokemus urheilun myymisestä. Hänen CV:stä löytyy pestit urheilumyyntiin erikoistuneesta Procito Oy:sta, kuten Lahden Pelicansista. Honkasen tehtäviin kuuluu uusiasiakashankinta ja jo olemassa olevien kumppanuuksen hoitaminen yhdessä toiminnanjohtaja Roope Suonion kanssa. Honkanen aloittaa tehtävässä välittömästi.

Olen äärimmäisen tyytyväinen, kun saimme Niklaksen meidän riveihin. Niklas on idearikas, kunnianhimoinen ja ahkera. Nämä ominaisuudet, kun yhdistetään Lahti Basketball brändiin, niin lopputulos on varmasti hyvä. On myös hienoa saada toimistolle henkilö, jonka kanssa pääsee pallottelemaan ideoita ja kehittämään seuraa. Tavoite on tehdä Lahti Basketballista entistä parempi kumppani yrityksille ja kilpailukykyisempi parketille. Lämpimästi tervetuloa Lahti Basketball perheeseen, Niklas.

Roope Suonio

Mahtava fiilis päästä osaksi Lahti Basketballin tarinaa. Viimeisen parin kuukauden ajan olen miettinyt tarkkaan seuraavaa liikettäni työelämässä. Kuultuani LaBa:n avoimesta paikasta soitin heti Roopelle ja saatiin lopulta hommat etenemään nopealla aikataululla. Tiedän, että mulla on paljon annettavaa seuralle ja haluankin auttaa sitä ottamaan seuraavan askeleen eteenpäin ja kasvamaan kokonaisvaltaisasti. Pelasin aikanaan juniorina koripalloa itsekin, ja lahtelainen koripallo onkin aina ollut lähellä sydäntä. Kiitos Roope ja muu organisaatio luottamuksesta. Let’s rock’n roll.

Niklas Honkanen

Niklaksen löydät Linkedinistä https://www.linkedin.com/in/niklas-honkanen-7901a1193/

Niklaksen tavoitat niklas@lahtibasketball.fi ja +358442542742

Tervetuloa, Niklas.