Lahti Basketball aloitti jatkosarjan riemukkaalla voitolla, kun se kaatoi Kouvot lukemin 82-75 (41-46). Ottelu oli ensimmäinen päävalmentaja Kristian Palotien komennossa.

Lahti Basketball joutui otteluun ilman Antwan Walkeria, eikä Jay Hendersonin pelilupa ei vielä löytänyt Lahteen.

Ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta nihkeästi. Hyökkäys tökki ja Kouvot viimeisteli kovia koreja. Lahti Basketballin otteissa oli kuitenkin huomattavissa suuri muutos. Hyökkäyksessä pallo liikkui mukavasti ja puolustuksessa joukkue teki selvästi parempaa työtä. Ensimmäinen kymppi Kouvoille 23-14.

Toisella jaksolla Lahti Basketballin hyökkäys vapautui selvästi. Erik Sajantilan johdolla joukkue pelasi vapautuneemmin ja liikutti palloa huomattavasti enemmän. Toinen kymppi tuotti kotijoukkueelle 27 pistettä ja puoliajalle siirryttiin vierasjohdossa 46-41.

Kolmas jakso oli sitten parasta puolustusta koitjoukkueen osalta tällä kaudella. Lahti Basketball puolustus piti Kouvot kahdeksassa pisteessä koko jakson aikana. Se on kova suoritus. Ennen viimeistä jaksoa Lahti Basketball johti 64-54.

Viimeisellä kympillä Kouvojen paikkapuolustus tuotti suuria ongelmia Kristian Palotien joukkueelle. Kouvot aloitti jakson 6-0 nykäisyllä ja nousi samalla taistelemaan voitosta. Kotijoukkueen sankareiksi nousivat Erik Sajantila, Harrison Cleary ja Christian Terrell. Cleary naulasi kovan kolmosen alle minuutti ennen loppua ja vei lahtelaiset seitsemän pisteen johtoon. Lopulta sarjapisteet jäivät Lahteen lukeminen 82-75.

Ottelunhttp://www.matelaituri.fi energisimpänä pelaajana palkittiin, Erik Sajantila. Saja upotti 20 pistettä. Harrison Cleary johti hienosti kotijoukkueen orkesteria ja upotti siinä samalla 16 pistettä. Christian Terrell onnistui 17 pisteen ja Kalle Koivunen kymmenen pisteen edestä. Hyökkäyksessä vaikeuksissa ollut James Padgett kuori 11:sta levypalloa.