Jatkosarjaan valmistautuva Lahti Basketball teki muutoksen valmennukseen. Tom Cooman ei jatka päävalmentaja ja hänen paikkansa ottaa apuvalmentaja Kristian Palotie. Palotie veti ensimmäiset harjoitukset maanantaina.

Joukkue ei ole pelannut niin sanottua lahtelaista korista. Minusta ainakin tuntuu siltä, että ryhmässä on potentiaalia huomattavasti parempaan. Peli-ilme ei ole ollut sellainen kuin sen kuuluisi olla. Voittoja ja tappioita tulee aina, mutta sillä on valtava merkitys, miten ne tulevat. Silloin pitää tehdä vaikeita päätöksiä. Teemme kaikkemme, jotta Lahdessa pelataan Korisliigaa myös ensi kaudella. Haluan kiittää Tomia hienosta työmoraalista ja usean vuoden työpanoksesta seuran eteen.

Roope Suonio

Lahti Basketball aloittaa jatkosarjan sunnuntaina, kun vieraaksi saapuu Kouvot. Ottelu alkaa Suurhalli Areenassa 17:00. Osta liput ennakkoon tästä: https://www.lippu.fi/event/lahti-basketball-2023-2024-korisliiga-lahden-suurhalli-18255555/

Kuva: Sellek