Terveystalo vastaa kausilla 2024-26 edustusjoukkueen pelaajien, Lahti Basketball henkilöstön sekä junioreiden terveydenhuollosta sekä äkillisten tapaturmien hoidosta.

Lahti Basketball ja Terveystalo ovat tehneet yhteistyötä jo edellisillä kausilla. Yhteistyön johdosta pelaajat saavat parasta mahdollista hoitoa nopeasti Lahdessa ja tarvittaessa myös muualla Suomessa olevissa Terveystalon toimipisteissä.

Aarre Salonen edustusjoukkueen vastuulääkäri

Uusi kolmen vuoden pääyhteistyökumppanuus osoittaa, että yhteistyö on toiminut hyvin ja haluamme kehittää sitä pitkäjänteisesti edelleen.

Mika Kivinen Terveystalo Sport

Kattavat palvelut urheilijoille

Seuran terveydenhuoltoa koordinoi Terveystalo Lahti, jossa on saatavilla erikoislääkäri- ja leikkauspalvelut sekä kuvantamis- ja laboratoriapalvelut. Lisäksi hammaslääkäripalvelut löytyvät osoitteesta Torikatu 1.

Hoitoketjun nopeus ja katkeamattomuus ovat erittäin tärkeitä ammattipelaajan kohdalla, koska loukkaantumisia väistämättä ja nopea paluu kentille on keskeistä. Olemme seuran tukena myös muualla Suomessa. Esimerkiksi vieraspelimatkoilla sattuvissa tapaturmissa tai sairastapauksissa pelaajat voivat tukeutua lähimmän Terveystalon asiantuntemukseen

Mika Kivinen Terveystalo Sport

Terveystalon ja Lahti Basketballin yhteistyötä vahvistaa vielä fysioterapeutti Markus Kangasvieri, joka työskentelee Lahti Basketballin ohella Terveystalossa.

Tällä kaudella Terveystalon kummipelaajana toimii Erik Sajantila.

Käy tutustumassa https://www.terveystalo.com