Lahti Basketball on purkanut lahtelaisten riveissä kuusi ottelua pelanneen Elias Hardenin sopimuksen. Harden tehtaili kuudessa ottelussa keskimäärin 9.8 pistettä, 3.3 levypalloa ja 1.5 syöttöä. Peliaikaa Hardenille kertyi 27 minuuttia ottelua kohden.

Tämä on ehdottomasti tämän ammatin ikävin puoli. Elias on esimerkillinen ammattilainen, josta ei ole mitään pahaa sanottavaa. Toivotamme Eliakselle pelkkää hyvää tulevaisuuteen

Roope Suonio

The start of the season has known a lot of changes. Hopefully, we made our last one. It was not an easy choice to replace Elias. Elias always brought energy and a hard-working mentality. With the signing of Bobby and James, and Arttu injured, the requirements of the current players changed. We need to win more rebound battles. I’m thankful to have worked with Elias and hope all the best for him. It’s sad to see such a friendly personality leave.

Tom Cooman

Hardenin korvaaja julkaistaan huomenna tiistaina.

Thank you, Elias. All the best for the future.

Kuva: Sellekhanks