Lahti Basketball on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen laiturin paikalla viihtyvän, Antwan Walkerin, 25, kanssa. 203-senttinen Walker siirtyy Lahteen Liettuasta, jossa hän aloitti kauden Siauliain joukkueessa. Walker viihtyy molemmilla laiturin paikoilla ja tunnetaan erinomaisena heittäjänä sekä syöttäjänä. Walker saapui Lahteen maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Jos pelilupa saapuu ajoissa, nähdään Walker keskiviikkona ensimmäisen kerran Lahti Basketball paidassa, kun vieraaksi saapuu Tampereen Pyrintö. Osta lippusi ennakkoon tästä -> https://www.lippu.fi/event/lahti-basketball-2023-2024-korisliiga-lahden-suurhalli-17681695/?affiliate=ADV

Antwan Walker is a player praised for his team mentality. A hard-working player who brings size and extra driving possibilities. Antwon will give us new looks we have not been able to bring before. I look forward to the next game, where we will face some of the best rebounders and immediately can test our new line up.

Tom Cooman

Antwan Walker

Pituus: 203

Paino: 104

Pelipaikka: laituri

Pelinumero: 15

Yliopisto: Rhode Island/ Bryant

Instagram: 1_tweezz1

Welcome to Lahti, Antwan!