Lahti Basketball on solminut loppukauden kattavan sopimuksen sentteri, James Padgettin,32, kanssa. Kokenut Padgett on urallaan pelannut Suomessa, Japanissa, Sveitsissä, Ranskassa, Bulgariassa, Romaniassa, Israelissa ja Slovakiassa. Suomessa Marylandin yliopiston kasvatti edusti kaudella 2013-14 Salon Vilpasta ja Korihaita.

Padgett tunnetaan vahvana sentterinä, joka pystyy pelaamaan selkä kohti koria. Uransa varrella peliin on lisänä tullut myös pätevä kaukoheitto.

Padgett saapuu Lahteen tällä viikolla ja tavoitteena on, että hän on parketilla perjantaina, kun Lahti Basketball matkaa KTP:n vieraaksi Kotkaan.

It’s been a long search, but we finally found a player that will add to what we’ve been missing. James is a player with a well-filled achievement list. His experience should give us a boost in winner mentality. He should help us stay on the winning track and bring inside power.

Tom Cooman

James Padgett

Syntynyt: 21.4.1991

Syntymäpaikka: Brooklyn, New York

Yliopisto: Maryland

Pelipaikka: Sentteri

Pituus: 203

Paino: 100

Pelinumero: 34

Instagram: @jamespadge

Welcome to Lahti, James.