Korisliigan alku lähestyy kovaa vauhtia. Lahti Basketball aloittaa kauden vieraskentällä lauantaina 30.9., kun se matkaa rakkaan kilpakumppaninsa Kouvojen vieraaksi. Ensimmäinen kotiottelu pelataan perjantaina 6.10, kun vieraaksi saapuu hallitseva mestari Helsinki Seagulls.

Lahti Basketball kausikortit ovat myynnissä Lippu.fissä.

Tässä päivästä eteenpäin tarjolla on huima tarjous. Kun ostat kausikortit, saat toisen kausikortin -50% alennuksella. Tarjous on voimassa myös niille, jotka ovat jo kausikortin hankkineet. Heillä on mahdollisuus hankkia toinen kortti -50% alennuksella Trion toimipisteestä.

Lippu.fi palvelee www.lippu.fi tai Trion toimipisteessä. Tarjous on voimassa 6.10. asti.

Ostoksille pääset tästä -> https://www.lippu.fi/event/lahti-basketball-kausikortit-2023-2024-lahti-energia-areena-17393988/